.

8.8.2011

Ruskea


Ruskean eri sävyt ovat luonnollisia, mutta minun silmääni helposti myös hieman raskaita. Erilaiset puumateriaalit, syksyinen viljapelto tai vaikkapa nahkakengät toistavat kauniisti ruskean eri sävyjä tummasta vaaleaan. Sisustukseeni taikka vaatetukseeni valitsen kuitenkin harvemmin ruskeaa. Beigeäkin olen jotenkin vierastanut, mutta nyttemmin olen alkanut siihen jo hieman tykästymään.

Neule H&M, hinta 7,00 | Huivi Seppälä, hinta 2,00 | Bo Concept 2011 esite VepsäläinenOlemme tyttärien kanssa kiertäneet jonkin verran alennusmyyntejä. Pääasiassa meillä on ollut kiikarissa erilaiset remontti- ja sisustusmateriaalit, mutta olemme täydentäneet myös vaatevarastoja. Löytöjen hinnat (kuten kuvassa yllä) ovat kertakaikkisen edullisia. Täydensin toimistotätiasujani beigellä neuletakilla sekä heppakuvioidulla huivilla. Ylimmäisen kuvan luolamadonna-aiheinen kaulakoru on Porvoon Raatihuoneen torilta. Madonna-kuva on työstetty lasipalaan, ja näyttää jännästi erilaiselta eri kulmista katseltuna. Riipuksen hinta oli 22,00. Kaulakoru ja muut myyntipisteen samalla tekniikalla toteutetut korut ovat suomalaista käsityötä.

5 kommenttia:

 1. Minäkin arastelen ruskeaa vaatetuksessa ja laukuissa / kengissä. Monta kertaa olen ostanut ja sitten jäänyt pitämättä.

  Beige menettelee paremmin. Tosiaan edulliset toimistoasut löysit.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaulakoru! Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 3. Nyt pitää mennä Porvooseen ostoksille. Valtavan kaunis kaulakoru!

  Minulla on ruskean suhteen myös kovin kaksijakoinen suhtautuminen. Joskus vuosia sitten luin muotijutun, jossa toimittaja mm. kertoi, että ruskea on luusereiden väri. Pääse tästä ajatuksesta sitten irti.

  VastaaPoista
 4. akissfromthepast: Samaa mieltä! Ja lasipalan läpi vielä jotenkin tosi henkevän oloinen : )

  Heljä: Ruskea menee mulla kengissä, tosin yleensä olen niin käytännöllinen, että ostan mustia kenkiä, kun ajattelen, että ne passaa sitten kaiken kanssa.

  Joo, nyt tuli tosi edulliset hankinnat. Olen tyytyväinen!

  Absolutely white: Tykkään kanssa tästä kaulakorusta. Ja kiitoksia paljon tunnustuksesta!!

  Johanna: Tule käymään Porvoossa! Pistä viestiä etukäteen, niin tulen sulle Porvoo-oppaaksi ja käydään jossain kahvilla : )

  Ruskeaan pukeutuu luuserit, hah!
  : ) Toimittajilla on muuten kieroa valtaan, kun tuollaiset heitot saattavat jäädä lukijoille mieleen iku ajoiksi. Mulle on jäänyt jostain sisustuslehdestä (oli pääkirjoituksessa) mieleen sellainen, että punaisen ja vihreän yhdistäminen voi aiheuttaa mielenterveysongelmia (häiriintymistä)... minähän juuri yhdistelen punaista ja vihreää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...