.

9.9.2013

Ainekset

Pihamaan pikkuruisesta kasvatuslaatikosta kypsyy poimittavaksi tomaattia ja chiliä lähes päivittäin. Olen kerännyt kirsikkatomaatteja, isompia tomaatteja ja chilejä purkkeihin. Nyt keittiössä näyttäisi olevan jo riittävän iso satsi raaka-aineita spaghetti all’arrabiatan valmistukseen.

Arrabiatan ohje onkin mutkaton ja helppo. Tarvitaan vaan kourallinen hyviä raaka-aineita, eli pitkälle pötkitään tomaattien, chilien, valkosipulin, oliiviöljyn ja timjamin turvin. Meidän perheemme nuorimmainen tosin huokaisi, että "tuleeko siihen vain kasviksia". Tuon kommentin jälkeen aloin jostain syystä miettimään, että paistetut siskonmakkarapallerot voisivat sopia kastikkeen makumaailmaan. Saa nähdä miten käy sitten sen lopullisen kastikeversion kanssa. Huomiseksi minä tätä pasta-ateriaa jo mietin.










































































4 kommenttia:

  1. Älä turhaan lisää mitään. Keitin tänään NIIN hyvän tomaattikastikkeen pastalle ja ainekset olivat vain valkosipuli, oliiviöljy, tomaattimurska, basilika, suola ja ripaus sokeria. Keitin kasaan 30 minuuttia ja paistoin ciapatta leipää kaveriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle! Meidän perheessä minä ja esikoinen tilaisi mielellään tämän kaltaisen annoksen vaikka ravintolassa. Nuorimmainen haluaisi ruokaan jotain lihaa :)

      Poista
  2. On mukavaa syödä itsekasvatettuja vihanneksia...meilläkin yksi keltainen tomatti ja yksi punainen tuottaa nyt satoa...niin ja paprika...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Itse kasvattama maistuu aina niin hyvälle (saimme tosin taimenien alut naapurilta).

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...