7.6.2014

Herttaset terveiset

Kesän kauneus näkyy myös sisätiloissa vaihtuvien kukkakimppujen muodossa. Meidän nurkilla alkaa kielon kukinta olla ohitse, mutta uusia tulokkaita puhkeaa kukkaa sitä mukaan kun edellinen lajike lakkaa kukoistamasta.

Lähden juuri avaamaan herttasen sisustuspuotini. Herttasella kannattaa tulla piipahtamaan nyt kesä viikonloppusin. Puotini valikoimiin kuuluvat esimerkiksi House Doctorin, Ib Laursenin, Bloomingvillen, Lilly's Eco Cleanin, Kenana Knitter Crittersin ja DecoraFramen tuotteet. Kesäkoti kaunistuu pienillä sisustushankinnoilla. Myös kivat mökkituliaiset löydät sisustuskauppani valikoimista. Tervetuloa!

5 kommenttia:

 1. Suloisia kesän kukkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo kielon tuoksu ♥ Voimakas, mutta erittäin miellyttävä :)

   Poista
 2. En malta pääseväni vierailemaan Herttasessa! Mulla on Heinäkuun alussa parin viikon loma ja ainakin yhden päivän aion pyhittää Herttasessa piipahtamiseen :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa visiitille! Herttanen on heinäkuussa auki lauantaisin. Pienellä varauksella sanon kuitenkin, että saatan lähteä käymään Tanskassa ja Hollannissa tavarantoimittajilla heinäkuussa, joten pieni riski on olemassa että yksi lauantai on myös kiinni. Ilmoittlen tietysti mahdollisista poikkeuksista herttasen FB:ssä ja herttanen.fi -sivulla.

   Poista
  2. PS. ja jos laitat viestiä etukäteen, niin voin avata kaupan kyllä jonain muunakin päivänä kuin lauantaina!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...