.

26.6.2014

Käytännöllistä taidetta

Keittiön vaihtuva taidenäyttely koostuu tarjotinkokoelmasta. Fanitan vahvasti erilaisia printtejä ja toimivaa kuvitusta. Tarjottimet on helppo tapa tuoda väriä ja inspiraatiota muuten melko pelkistettyyn keittiöön. Taustana tarjotinhyllylle toimii tummahkon harmaa maalattu seinä. Tarjottimet ovat myös ihan aktiivisessa käytössä, joten tämä taide ei ole jäänyt vain seinälle pölyttymään.

Kun keittiö kaipaa muutosta värimaailmaansa, voi osan tarjottimista laittaa kaappiin jemmaan, ja ottaa esille muutaman eri sävyisen yksilön. Tarjottimiin kiinnitän herkästi huomioni myös sisustuskaupoilla, joten uusia malleja sekä kuvituksia tuleekin hankittua silloin tällöin kokoelman jatkoksi.

Tällä hetkellä tarjotinhyllyllä on esillä Paapii designin sirkustarjotin, Nämä Shopin mustavalkoinen tarjotin sekä Darling Clementinen mustapohjainen herkkutarjotin. Viimeksi mainuttua tarjotinta myy oma puotini eli herttanen design & deli. Isoin harmaasävyinen tarjotin taustalla on tilattu pari vuotta sitten Elloksesta.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, Paapii designilla oli pieni erä tälläisiä tarjottimia. Hauskoja!

   Poista
 2. Tykkään itsekin keräillä tarjottimia kivojen printtien takia. Sirkus on noista mielestäni tosiaankin kivoin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkus on minunkin mieleeni. Varsinkin suosikki eläimeni eli tiikeri veti puoleensa :)

   Poista
 3. Kiva kokoelma tarjottimia - minunkin lemppari näistä on tuo sirkus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjottimet on salainen paheeni (ehkä ei onneksi kuitenkaan se maailman pahin pahe :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...