.

9.12.2010

Let it snow. D'oh!

Antaa tulla vaan sitä lunta. Vielä tänne sopii sekaan hiutale jos toinenkin, ja niin kauan kun lumi on kevyttä pakkasversiota, niin lumityötkin käyvät suhteellisen mukavasti. Pikkaisen kuitenkin hirvittää kaupunkiasujien puolesta, sillä kadun varsiin pysäköidyt autot ovat hautautuneet lumivaipan alle, eikä kunnossapitotöitä päästä kätevästi tekemään. Myös jakeluautojen kuljettajat ovat varmasti toivoneet jotain muuta kuin pöperökelejä, sillä tuolla raskaammalla kalustolla on selkeästi haastavampaa suditella menemään. Varsinkin taajama-alueilla on sangen luikasta risteysalueilla. Toivotaan siis malttia liikenteeseen, ja iloisia talvipäiviä ulkoilijoille. Rattikelkat ja pulkat sekä luistimet ja sukset esiin, ja reippailemaan! Vaikka päivän valoa on hetkisen vain tarjolla, niin onnistuu tuolla talvipäivän riehat hieman hämärämmässäkin. Heijastimet heilumaan!

Pihamme lumimarjat ja muut pensaat ovat suurin piirtein hautautuneet lumen alle. Eikä tästä ole kauaakaan kun kuvasin samaiset lumimarjat syksyisinä.7 kommenttia:

 1. Tosi hieno toi ensimmäinen kuva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Vaikka päivä oli väriltään sangen harmaa, niin mukavia sävyjä tallentui kuviin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuota lunta näyttää tupruttelevan, mutta se on ihanaa. Ajatteleppas muuan joulu sitten ainakin täällä oli loskaa ja nurmi näkyi, ei kiva.

  Oikein ihania kuvia.

  VastaaPoista
 4. Muistissa on tosiaan muutamakin joulu, jolloin ruoho oli vihreää. Ajattelin silloin, että kohta joulukortteihin on piirretty pajunkissoja eikä kuusenhavuja. Ehkä ne pajunkissat pysyvät tällä menolla siellä pääsiäiskorttien puolella : )

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunista! Idyllistä ja kaunista. Sinä osaat ottaa upeita kuvia.

  Meidän lumet ovat kaikki menneet, toivoa uudesta ei ole. Jo muutamen hetken kuvittelin, että saattaisi tulla valkea joulu...

  Kiitos jälleen. Täällä Sinun sivuillasi mieli kirkastuu.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Johanna! Jouluun tosiaan mieltää sen, että lunta saisi olla maassa. Toisaalta voisi olla jännää kokea joulu vaikka Australiassa. Minä olen ymmärtänyt, että siellä käydään grillailemassa rantsussa joulun aikaan, kun kesäkelit ovat parhaimmillaan.

  Joulupukille varmaan omanlaisensa haaste heilua helteellä täydessä tällingissä. Voi tulla hieman kuuma parran ja punaisen puvun kanssa. Vai onkohan shortsiasut sallittuja tontuille ja j-pukille... sään mukaan?! : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...