.

25.7.2011

H&M Home Helsinki

Sisustajan tie kävi tänään Helsingin hulinaan. Tavoitteena oli löytää tapettia vielä parille seinälle. Samalla käynnillä ajattelin vihdoin käydä piipahtamassa H&M Home myymälässä Aleksanterinkadulla. H&M kodinosasto onkin ihan Kämpin H&M myymälän yhteydessä.

H&M home on pikkuinen mutta kaunis putiikki. Myymälässä on hauskat ostoskärryt, jotka käytännössä ovat siis metalliset lätkät, johon kerätään ostokset magneettikuvina. Näytti ihan kätevältä tavalta myydä sisustustuotteita. Näin myös kauniit somistukset ja esilleasettelut pysyvät pitkään hyvässä kuosissa, ja asiakkaat vain katselevat niitä. Hypisteleminen tosin kuuluu olennaisena osana varsinkin sisustustavaroiden ostamiseen, ja kyllä näitäkin esimerkki tuotteita ihmiset näyttivät poimivan lähempää tarkastelua varten ihan syliotteeseen asti.

Ennakkoon olin ajatellut, että Romantic Bohemian -mallisto olisi ihan meidän esikoisen oloista ja väristä settiä. Tuotteet näyttivät mukavilta myös myymälässä. Tällä kertaa päädyimme vain ihailemaan valikoimaa, ja ostopäätös jäi tekemättä. Tyttäret ihastuivat kyllä kovin Sweet Sensation -tuotteiden muffinsikuviointeihin. Sweet Sensation passaisi puolestaan värimaailmaltaan meidän nuorimmaisen tulevaan huoneeseen. Katselimmekin vaaleanpunaisia sekä helmen harmaita sänkytekstiilejä sillä silmällä.

Romantic Bohemian © H & M
Sweet Sensation © H & M


Löysin H & M sisustustuotteista helposti myös oman tyylini. Minulle taitaa noista jäädä sitten se pelkistetyin eli Industrial Modern. Kaikista esilleasetetuista tuotteista meitä ilahdutti muuten eniten musta nahkainen nalle. Sen olisi saanut omaksi hintaan 14,90. Nalle olisi aika päheä tyyppi istuskelemaan sohvalla.

Industrial Modern © H & M


Tuotteet oli mukava nähdä nyt ihan livenä, mutta kieltämättä on aika helppoa suorittaa mahdollinen ostotapahtuma suoraan H & M -verkkokaupassa. Nettiostoksia tukee kyllä hyvin se, että tuotteet ovat jollain tavalla entuudustaan tuttuja, ja verkkokauppaa ylläpitävä taho koetaan luotettavaksi.

2 kommenttia:

  1. Hih. Hauska yhteensattuma. Käväisin itsekin samaisessa liikkeessä tänään lounaan yhteydessä. Kainaloon tarttui kolmet sisustustyynyt :D

    VastaaPoista
  2. Jonna: Mehän sitten suurin piirtein törmäiltiin kyseisessä puodissa, kun me kävimme siellä noin yhdentoista maissa : )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...