.

9.7.2011

Puolen päivän loma

Kävimme kyläilijöiden kanssa lounastamassa Porvoossa kesäravintola Johansissa. Paikka on tuttu jo entuudestaan. Kesäravintolassa minua viehättää sijainti Porvoon vanhoissa ranta-aitoissa, onnistunut sisustus, marimekon astiat, kivasti valittu soittolista taustamusiikkina ja tietysti se tärkein, eli ruoka. Menu on pieni, mutta maistuva. Lisäksi Johans tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaan.

Hyvä seura, kesäiset maut lautasella sekä raikas valkoviini lasissa latasivat taas akkuja rakentajan koitoksiin. Puolen päivän lomat on pop!

* Kuvat napattu C7:lla. Kamera unohtui kotiin...

7 kommenttia:

 1. Kävin kurkkimassa menun ja johan tuli vesi kielelle. Nämä ovat juuri niitä herkkuja, joita täältä ei saa. Pitikin taas katsoa. Mutta mukavaa, että pääsit välillä vähän huilaamaan kaiken ahertamisen välillä.

  VastaaPoista
 2. Johanna: Johansissa on tarjottava melkoisen kesäistä ja suomalaista, ja toteutettu kuitenkin raikkaalla ja oivaltavalla tavalla. Hyviä makuja siis!

  Pienet irtiotot (varsinkin syömään : ) piristävät rakentajan kesää.

  VastaaPoista
 3. Huomasinki viimeks Porvoossa jonkun mainosplakaatin tosta ravintelista, mutten tullu menneeksi. Ensi kerralla sitten... kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Porvoo on kotimaan matkalistallani;-)

  Makrolomista on itselläkin kokemusta.

  Minusta tuntuu, että osaat ottaa rennosti vaikka ilman lomaa...

  VastaaPoista
 5. ii: Minä ainakin diggailen Johanssin pöperöitä. Ja voihan siellä käydä vaikka kylmällä / kuumalla juomalla!

  Leena Lumi: Porvoo on ihan kiva kesä kaupunki. Siltaremppa alkaa tosin elokuun loppupuolella, ja silloin voi olla aika sekamelskaa luvassa liikenteeseen.

  Pistä viestiä, kun liikuskelet Porvoon seutuvilla, niin tulen käymään kaupungilla kahvilla... jos siis aikataulussasi olisi tuollaiselle aikaa : )

  Hmm. Osaan kyllä rentoilun jalon taidon, mutta noissa raksahommissa tulee vedettyä välillä fysiikka piippuun.

  VastaaPoista
 6. Tuo Johans on ihana:). Ollaan käyty siellä kanssa pariin otteeseen.

  VastaaPoista
 7. Kirsikka: Tykkään kanssa! Viime kesänä heidän listalla oli suklaakakkua kirsikka-hillon kanssa... kävin silloin muutaman kerran ihan kakkukahveilla vain.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...