.

29.7.2011

Kivi

Mikä on mukava mökkituliainen tai vieminen isäntäväelle, kun lähtee kesävieraaksi? Itse olisin ainakin lääpälläni Iittalan Kivi-tuikkuihin tuliaisina. Kiviä voisi olla vaikka minkä värisinä, ja niitä voisi sitten vuodenaikojen mukaan asetella esille erilaisiksi rykelmiksi. Toinen ihana setti on Marimekon räsymatto- ja siirtolapuutarhakuvioidut astiat. Mutta mahtaako se viisaus pitää paikkansa, että viemällä lahjaksi sellaista, josta itse pitää kovasti, ilahduttaa mitä todennäköisimmin myös lahjan vastaanottajaa?

Kaunista & kesäistä viikonloppua! Kyläillään, kotoillaan ja nautitaan elämästä! Kohta saakin taas kaivella kynttilälyhtyjä ja tuikkukippoja esiin. Syyskesän pimenevät illat ovat ihania. Nähdään ♥

2 kommenttia:

  1. Itse myös annan lahjaksi sellaisia asioita joista itse pidän. Tuikkuja ei ole koskaan liikaa :) Mieluisan tuliaisen keksiminen on kyllä toisinaan aika hankalaa. Mielelläni otan ja annan lahjaksi myös pullon kuohuvaa tai viiniä - eihän alkoholijuomia niin hyvänä tuliaisen pidetä, mutta jos yhdessä voi kilistää kesäillalle, niin mikäs sen mukavampaa.

    Tuikut ovat parhaimmillaan oikein suurena rykelmänä.

    VastaaPoista
  2. Johanna: Jos kyläilykohde on oikein tuttu (niinkuin yleensä onkin), niin viemisen pähkäily on helpompaa. Silloin tietää myös sen, että passaako viedä viinipulloa tuliaisena (itse ainakin diggaan : )

    Tuikkuja mahtuu lisää, ainakin vielä meille...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...