.

31.7.2011

With A Little Help From My Friends

Seinien levyttäminen on nyt valmis! Yksi askel (tai aika monta ruuvausta) kohti valmista kotia on jälleen otettu. Tasoitustyö jatkuu vielä ikuisuuksiin asti, mutta pohjamaalaustakin pääsen aloittamaan huomenna. Maalaaminen tulee olemaan mukavaa vaihtelua kittilastan kanssa heilumiselle. Ja mikä parasta - valmiita pintoja alkaa pikku hiljaa muodostumaan.

Tontillani on ollut mahtavaa talkooapua. Suuret kiitokset siis talkooväelle! Hommat ovat edenneet tontilla hyvää tahtia, ja muutto syksyllä voi tulla jopa kyseeseen. Nyt siis väriä elämään ja maalipurkit auki! Väri se on valkoinenkin, ja kattojen pohjamaalaus voi alkaa. Telat ja pensselit ovat valmiina, mutta minua on houkuteltu myös kokeilemaan maalaamista ruiskulla. Olisihan siinä taas yksi uusi asia tällä rakentamisen saralla. Monia hyviä taitoja tässä on tullut jo opittuakin.


Rakennustouhuihin on tuonut potkua ruoka- ja kahvipaussit. Perheemme esikoinen on edelleen kantanut kortensa kekoon avustamalla muonituspuolella. Välillä ollaan pärjätty kahvin ja teen oheen kyhätyillä välipaloilla, ja toisinaan päivää on piristänyt ihan lämminruoka vaihtoehdot. Toisinaan on ollut mukava palata raksalta kotiin, kun juniorit ovat laittaneet iltapalapöydän valmiiksi. Silloin juomatkin on nautittu pilleillä! Teen ystävänä olen myös ilahtunut jääteekannullisista.

Joe Cocker - With A Little Help From My Friends

3 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä mahtavat tukijoukot! Tämä on kyllä koko teidän perheen projekti. On varmasti aikamoinen helpotus ja ilonaihe, kun valmis lopputulos alkaa hahmottua.

  VastaaPoista
 2. Voi joko siellä mennään kohta pohjamaalaus vaiheessa. hurja on teidän rakennustahti :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Johanna: Kyllä tässä tiiminä pelataan, ja näin se homma sujuu!

  Juu, pintoja kun pääsee tekemään jo valmiin suuntaan, niin motivaatio sen kuin kasvaa.

  Onnenhippuja: Jee jee joo. Maalin aika ainakin kolmessa ekassa huoneessa (osa korkean puolen katoista vielä levyttämättä tosin...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...