.

27.7.2011

Tapettiostoksilla - Laura Ashley

Minulla on ollut hakusessa vielä oman makuuhuoneeni tapetti. Ajatuksena on ollut hankkia joku pehmeä tunnelmallinen vaihtoehto. Minulla on ollut mielikuva tapetista, joka olisi beige pohjainen valkoisilla ja vaaleanpunaisilla kukkakuvioilla. Kukka- tai kasviaiheet olisivat voineet olla isokokoisiakin.

Mielikuvan mukaista tapettia en ole löytänyt, ja niinpä lähdin metsästämään tapettia Laura Ashleyn -myymälästä Helsingistä. Tapettivalikoimasta löytyikin monta erilaista vaihtoehtoa, jotka olisin kelpuuttanut makuuhuoneeni seinälle. Loppujen lopuksi valinta osui rauhallisen oloiseen Isodore-tapettiin (värisävy Dugg Egg). Jostain syystä silmää mielytti erityisesti sinisävyiset tapetit, vaikka sininen ei ole ollut lempivärejäni. Nyt on sitten sinisiä unia luvassa!


Samalla ostosreissulla löysin myös Laura Ashleyn alelaatikoista mukavan tapetin eteiseen. Ale-tapetin rullahinta oli 22,50. Ashleyn malliston tapettien hinnat olivat muuten hintahaarukassa 38,00 - 45,00 euroa per rulla. Tapetit olivat siis melkoisen keskihintaisia. Muuten kyseisen myymälän sisustustuotteet asettuvat kalliimpaan hintakategoriaan.

Hankin tällä samalla reissulla vielä pöytävalaisimen, joka noudattaa nyt myös tuota uutta sinisempää linjaa. Pohjoisesplanadin Pentik-myymälästä löysin vielä valkoisen varjostimen uuden valaisimen hatuksi. Näitä kun pääsisi vielä asettelemaan esille uuteen makuhuoneeseen. Kittaamaan siis...

10 kommenttia:

 1. Onnea uusille tapeteille! Tuo duck egg on kaunis väri. Itselleni on käynyt samalla tavoin tapettia valitessa: lempivärit eivät olekaan seinällä toimineet vaan olen päätynyt vihreäsävyiseen.

  VastaaPoista
 2. Johanna: Paljon kiitoksia! : ) Mun lemppari väri on muuten vihreä, mutta en ole sitä hirveästi sisustuksessa viljellyt, kun tuntuu siltä, että "juttujen" pitää natsata yhteen. Koko vihreä asumus voisi olla aika raskas.

  VastaaPoista
 3. Tämä vihreä on kumma juttu. Pidän siitä periaatteessa ja pukeutumisvärinä se käy kuin nakutettu. Mutta hailakan vihreitä ja vihertäviä sävyjä en vain jotenkin himoitse. Mutta annas olla kun tarjolla on smaragdin vihreää ja merenvihreää niin jo alkava sukat pyöriä jaloissa. No, toisinaan oliivi ja sellerikin puhuttelevat....

  VastaaPoista
 4. Tapettien valinta on aina jotenkin ahdistavaa, mulle ainakin. Runsauden pula ja paniikki iskee ja mielikuvat heivaantuu roskikseen alta aikayksikön. Sinun valintasi on kaunis ja harmooninen. :)

  VastaaPoista
 5. Johanna: Samat fiilarit vihreän suhteen. Tykkään vielä itse noiden mainitsemasi sävyjen lisäksi perus vihreästä (olympian renkaan vihreästä), koska se on niin pirteä sävy.

  Minna: Tapettien valinta ja haaveilu on aika hauskaa, mutta kieltämättä siinä ostopäätös hetkellä mietityttää, että tuliko tehtyä aikaa kestävä valinta.

  Vaihtoehtoja on kyllä niin mahdottoman paljon, että joutuu ihan pinnistelemään, että koti ei muuttuisi ihan sillisalaatiksi.

  VastaaPoista
 6. Tapeteissa tuo valinnan vaikeus on ihan hurjaa! Vaihtoehtoja on niin mielettömästi, että onneksi olkoon niille ketkä osaavat päätöksen tehdä ;)Mä aina ihastelen kauniita tapetteja muilla, mutta itse sitten päädyn maalattuihin seiniin, näin tylsästi tullee käymään uudessa talossakin. :)

  Kauniita valinnat teit, Anne!

  VastaaPoista
 7. Meillä myös maalataan uuden kodin seinät ja katsotaan sitten myöhemmin, josko jonnekin tapettia lisätään. Liian paljon mietittävää nyt, jotta voisi keskittyä pohtimaan tapettiasioita. ;)

  VastaaPoista
 8. Mia: Maalatut seinät rules! Meillekin tulee maalia pintaan pääsääntöisesti. Näillä tapettivalinnoilla sitten piristellään ilmettä sieltä täältä.

  Kiitoksia! : )

  Osmankaami: Maalipinta on hiukan helpompi uusia vaikka uudella sävyllä, jos siltä alkaa tuntumaan. Meilläkin kyllä maalataan kaikki seinät ensinnä, ja sitten laitetaan tapettia niille seinille, johon sitä on jo suunniteltu & ostettu.

  VastaaPoista
 9. Anne, minä olen hulluna Laura Ashleyn tapetteihin! Se turkoosikin...

  Meillä on makkarissa tapetti, jossa sitä 'myyrää', kaunsita ruskeaa ja sitten sitä pinkkiä.

  Yritin kurkkia tuota rullaa ja näytti kauniilta. Odotan kovasti kuvia, jotka voivat sitten tönäistä minut vaikka lisätapiseeraukseen.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Leena Lumi: Näin pätkän jotain sisustusohjelmaa (jaa, taisi olla huvila&huussi), jossa siirtolapuutarhamökkiin laitettiin kivaa Ashleyta. Siitä innostuneena hurautin Helsinkiin, ja sain huomata, että moni Ashleyn tapsu oli kiva. Siellä olisi vielä tarjouksessa "Nightingale", jota voisin ajatella piristämään KHHta, mutta toisaalta kodarin seinille mulla on myös yksi jännempi idea.

  Ai kun pääsisi jo siihen tapetointi vaiheeseen... onneksi nyt viikonloppuna saan aloittaa parissa huoneessa pohjamaalauksen. Se on juhlaa kittauksen jälkeen!

  Kiitos samoin, oikein mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...