.

3.10.2013

Duck Face

Ne pienet ilot - keittiössä majailee pieni keltainen tiskiharja, jonka kädensija on ihan kylpyankan näköinen. Ankan lisäksi kuvassa ilahduttaa auringonpaiste, josta tänään on saanut nauttia. Ehdin pitkästä aikaa tekemään myös pihahommia, joten nurmikko on nyt ajettu kenties viimeistä kertaa tälle kaudelle. Raivailin jo hieman myös kasvimaan istutuslaatikoita, ja poimin vielä satoakin. Nyt pitäisi vaan miettiä, että mitä näistä kasvimaan viimeisistä antimista valmistetaan.

Kohti perjantaita! Muista myös osallistua Dualit-arvontaani!


6 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä idea pitää harjoja tuollaisessa purkissa, etenkin kun ostaa kauniit harjat niin niitä on ilo esitellä. + Tuo harmaa seinä on niin täydellisen värinen ainakin kyseisessä valastuksessa :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä meillä on tiskiharjat piilossa, mutta käytännöllisempää se on, jos harjan saa napattua käteensä ihan altaan reunalta, eikä tarvitse alkaa kaappia aukomaan.

   Keittiö syvennyksen harmaa on osoittautunut hyväksi sävyksi myös ajan kanssa. Pikkasen mietin rakennusvaiheessa ihan mustaa keittiön seinää, mutta kyllä tuo harmaa vaikuttaa aika ajattomalta vaihtoehdolta.

   Poista
 2. Ihana piristys...keltainen ankka ja keltainen maatuska(?)...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjottimen kuvitus muistuttaa kyllä maatuskaa, mutta en itse asiassa tiedä ihan tarkalleen että mikä se on. Tarjotin on joka tapauksessa Bombo-merkkinen ja muistaakseni tämä sarja on nimeltään oma perhe.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...