.

26.10.2013

Lahjakortti ravintolaan "kynttiläillallinen"

Muistakaa osallistua tunnelmallinen kynttiläkuva -valokuvahaasteeseeni. Voittajalle on tiedossa 150 euron lahjakortti vapaavalintaiseen s-ryhmän ravintolaan. Valokuvahaaste toteutetaan yhteistyössä Air Wick Black Edition -kynttilöiden kanssa. Maanantai iltaan asti voitte lähettää osallistumiskuvia sähköpostiini (raksanne ät gmail com).

Meillä on tuolla keittiön puolella kolme kaunista kurpitsaa, jotka voisi jo kohta kovertaa lyhdyksi Halloween-juhlia varten. Samalla tietysti saamme vaikkapa kurpitsakeittoa lautasillemme. Jos kurpitsojen sisältä löytyy kivasti siemeniä, niin sitten voisi vielä paahtaa siemenet tai käyttää ne vaikka sämpylöiden päälle.

Nyt kun minulla on oma pieni sisustuspuoti rakenteilla, niin kotiasioita ei ole hirveästi kerinnyt miettimään. Koitin tuossa aamutoimien ohessa vähän raivailla keittiötä kuvaustouhuja varten, mutta jotenkin tuntuu siltä, että sitä vaan huiskii tavaroita piiloon vähän sieltä ja täältä ja sitten ajatukset ovatkin jo taas puodilla. Kohta täytyy varmaan siirtää ajatusten lisäksi koko nainen puodille maalaushommiin. Seinäpinnat olen jo käynyt läpi maalitelan ja -sudin kanssa, mutta muutamia sisustuksen yksityiskohtia vedän vielä mustaksi. Black is such a happy color!

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

 1. Herkullisen värikäs tuo alin kuva...:)
  Mukavia maalauspuuhia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama viikko sitten sai vielä tuolta pihalta näitä viimeisiä vitamiineja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...