.

23.10.2013

Aikaa unelmille (edes sekuntti)

Onko sinulla aikaa unelmille? Vai pukkaako pelkkää konditionaalia muodossa pitäisi, ehtisi, tahtoisi, haluaisi...

Unelmointi on siitä kiva ajanviete, että sitä voi harrastaa missä tai milloinka vain. Yksin, yhdessä tai kivalla kaveriporukalla unelmointi voi saada ihan uudet ulottuvuudet. Tai jopa siivet. Kun unelmat saavat siivet selkäänsä, saattaa syntyä jotain uutta ja kutkuttavaa.

Näin kävi minulle. Marraskuussa avaan pienen ja herttasen sisustuspuodin Loviisan suunnalle. Unelmoin, ja näin siinä sitten kävi. Täytyy kuitenkin todeta, että unelmoin tästä todella pitkään. Mietin jo omaa lifestyle-myymälää ennen kuin kyseinen sana oli keksittykään. Oma pieni herttaseni ei ehkä kuitenkaan veny ihan lifestyle-kaupan mittasuhteisiin, vaan on pikemminkin pikkuruinen sisustuspuoti pikkuruisessa maalaispitäjässä.

Tervetuloa siis pistäytymään sisustusostoksilla marraskuun puolella. Projektiani voi seurata Facebook-sivustolta, ja herttasella on tietysti myös omat kotisivunsa.

Nyt kun olen saanut puotini seinät maalatuksi ja tuotteet tilatuksi, on tullut aika oikaista vartalo sohvalle ja unelmoida vähän lisää... ihan pikkuisen vain.

Antoisia unelmointihetkiä!


20 kommenttia:

 1. isot Onnittelut!! unelmista kannattaa aina pitää kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä - unelmointi kannattaa, vaikka sitten vähän pidemmällä aikavälilläkin. Joskus on sitten toiminnan aika :)

   Poista
 2. Ihanaa - isot onnittelut :) Täytyykin tulla paikanpäälle kesällä ostoksille.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Herttanen on tällä erää auki jouluun saakka, ja vuodenvaihteen jälkeen kuviot mietitään sitten tarkemmin.

   Poista
 3. Vau, paljon onnea! Toivottavasti puoti pysyy auki pitkään, lähiaikoina on niin paljon muuta tiedossa ettei kerkiä sinne suunnalle pyörähtämään. Haluaisin kuitenkin nähdä puodin joten toivottavasti täällä näkee kuvia paikasta ;)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista! Kyllä kuvia varmasti tulee puodiltakin, kunhan saan paikat suurin piirtein kuntoon. Nyt itse asiassa maalaushommat on suurin piirtein tehty, mutta pientä säätöä vielä löytyy. Ja sitten on tietysti ne itse myytävät tuotteet, jotka ovat vasta rantautumassa Suomeen ensi viikon aikana.

   Poista
 4. Herttaiset onnittelut haaveen toteutumisesta! Voih, kunpa pääsisin piipahtamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally! Jouluun asti on mahdollista tulla käymään puodilla. Ja laitan toki mielelläni myös vaikka VIP-kutsun tulemaan :)

   Poista
 5. ihanaa, mistä nuo ihanat pastelliset jakkarat on hankittu:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jessika,
   jakkarat ovat Ikeasta (ja tosi edulliset). Näitä on vuosien varrella ollut Ikeassa eri värisinä ja noin vuosi sitten tuli muistaakseni näitä pastellejakin. Meillä jakkarat ovat monitoimihuonekaluja.

   Poista
 6. Onnea ihanasta, unelman toteutumisesta...:)

  VastaaPoista
 7. Paljon Onnea ja menestystä uudelle yritykselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ihan tässä jo hieman jännittää, että miten sen menestyksen kanssa käy :)

   Poista
 8. onnea herttaselle! luinkin tänään lehdestä jutun ;) varmasti tulen käymääm jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Mira! Tule ihmeessä käymään PernåMarketilla ja tsekkaamaan niin herttasen kuin muidenkin kunnantalolla olevien yrittäjien puodit!

   Poista
 9. Onnea unelman toteuttamisesta!!

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Ja tiedätkös, olen tässä jo innoissani miettinyt herttasen tulevaa visuaalista ilmettä ja sitä että voisin ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä "oisko sulla aikaa tälläiseen yhteen projektiin".

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...