.

11.10.2013

Ajankohtainen keltainen
Syksyn väriloistoa... ainakin vielä hetkisen verran. Aurinkoisena päivänä sitä saattaa menettää hetkeksi sydämensä jopa syksylle ja näille kauniille murretuille sävyille. Hetkisen päässä ovat kuitenkin musta, harmaa, ruskea ja pimeys, jota vastaan voi taistella sytyttämällä mahdollisemman monta tuikkuja ja kynttilää.

Nauttikaahan syksyisestä säästä, ja illan tullen siitä kynttilänvalosta! Ja vielä muistutan sunnuntaille asti käynnissä olevasta Dualit-paahtimen arvonnasta.

14 kommenttia:

 1. Kaunista! Ja ihan samoissa ajatuksissa täälläkin, juuri painoin julkaise-nappia omalle keltaiselle postaukselleni. :) Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyisen aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Keltainen väri on ihan erilainen näin syksyisen murrettuna, kun vertaa taas oikein kirkkaan keltaiseen (josta tulee kevät mieleen). Onneksi vielä pääsee hetken nauttimaan väriloistosta tuolla ulkonakin :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Mä niin rakastan vaahteran lehtiä. Se on puu, jonka taatusti istutamme oman kotimme pihaa, kun joskus toivon mukaan päästään rakentamaan.

  Kivaa viikonloppua! Meillä alkoi syysloma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahteran lehti on se kaunein :) Meidän pihassamme ei ole (ainakaan vielä) vaahteraa, mutta olen suunnitellut ainakin yhden vaahteran adoptointia. Tammikin voisi olla mukava.

   Ihanaa syyslomaa! Taitaa olla sitten ihan koko viikko? Meidän lapsilla on ensi viikon perjantai vapaata. Lyhyestä virsi kaunis?!

   Poista
 3. Kaunis murrettu keltainen sopii omanlaisena piristeenä kyllä. Nyt pitäiski nauttia ruskan väreistä, vielä kun niitä täällä pohjosemmastakin hetken löytyy. Omalla pihalla ne tosin on kaikki pian maassa, eikä puussa. :)

  Kivan ruskaista viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin, että kohta nuo lehdet ovat täällä meilläkin maassa, eikä puussa. Ei se taida vaatia muuta kuin yhden oikein kunnon syysmyrskyn.

   Samoin - aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :)

   Iloisena tuolla teinkin jo aamupäivällä pihahommia.

   Poista
 5. Voi kun syksyn värejä sais vangittua sisällekin. Onneksi on isot ikkunat mistä ihailla. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, isot ikkunat tuovat vuodenajat väreineen osaksi myös sisätiloja. Ikkuna on kuin taulu?! :)

   Poista
 6. Syksyn värit ovat kerrassaan upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - kyllä noita ruskan värejä kelpaa ihailla :)

   Poista
 7. Syksy on kyllä yhtä värien loistoa! Ihanaa aikaa, josta nyt vasta vanhemmiten oon oppinut pitämään...
  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn väreistä pidän minäkin, mutta jos säät ovat sateisia ja synkkiä viikkotolkulla, niin sitten mua alkaa kyllä nyppimään isosti.

   Aurinkoista sunnuntaita! (toivotaan... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...