.

5.2.2014

Kärry

Metalliset sairaalapöydät, tehdastyyliset sivupöydät sekä erilaiset metalliset kärryt ovat kiinnostaneet minua sisustusmielessä jo hyvän aikaa. Tarjoiluvaunuja olen koittanut etsiä myös kirpputoreilta, mutta oikein kunnon osumia ei ole vielä sattunut kohdalle.

House Doctorin valikoimasta tilasin viimein kivan metallisen tarjoiluvaunun, ja testailin sitä meidän keittiöömme. Samainen kärry olisi saatavilla myös mustana, mutta kyllä tuo hiekanharmaakin on ihan kiva vaihtoehto. Tämän metallikärryn voisi rullata myös vaikkapa sohvan edustalle pikku pöydäksi. Kärry saa nyt kuitenkin aloittaa uransa ketteränä baarivaununa. Saa nähdä mikä homma sille seuraavaksi keksitään.

House Doctor Table Fix, sivupöytä metallia, hiekanharmaa, hinta 425,- (herttanen design & deli / tilaustuote)
12 kommenttia:

 1. Mulla on myös sytämessä heikko kohta tarjoiluvaunuille! Yhtään en omista, enkä oikein keksi mitä tarkoitusta varten sellainen meidän kotiin tulisi tai missä sille olisi hyvä paikka, mutta silti vaan niitä ihastelen. Tuo sinun hankkimasi on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen välillä ihaillut terveyskeskuksessa aidosti vanhoja sairaalakärrejä ja miettinyt, että onkohan jossain joku kirppis tai vanhojen tavaroiden myynti, joka sellaisia välittäisi. Ehkä ne on joskus vaan kärrätty kaatikselle kun on ostettu uusia varusteita sairaaloille?!

   Mun mielestä tarjoiluvaunu käy hyvin myös tilanjakajana, eli se näyttää kivalle kumpaankin suuntaan, mutta voi samalla luoda isoon tilaan kaksi erillistä "puolta".

   Tuo House Doctorin kärry on tosiaan kiva! Kiitos! :)

   Poista
 2. Todella hyvän näköinen vaunu! Värikombinaatio valkoinen/harmaa/keltainen on myös tosi siisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen on kiva piristys väri :)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää vaunu ja monikäyttöisyys on aina plussaa. Ihana väripilkku toi keltainen pupu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen pupu on säästöposs... eikun pupu. :)

   Monikäyttöisyyden puolesta liputan minäkin!

   Poista
 4. Tosi hieno kärry ja sopii paikallene loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoiluvaunu on jämäkkää tekoa ja uskoisin, että tuo soveltuu monenlaisen tavaran säilyttämiseen. Ja voihan tuon baarivaunun rullata vaikka ruokapöydän viereen, jos on vieraita kylässä ja juomia pitää tarjoilla :)

   Poista
 5. Ihana...tilaisin, jos jonnekin saisin mahtumaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se aina! Mutta meille tämä onneksi mahtuu hyvin, ja mietinkin, että tätä voi käytellä tulevaisuudessa eri huoneissa ja eri tarkoituksissa.

   Poista
 6. ihana, mutta herranen aika mikä hinta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. House Doctor on sellainen keskitasoinen hinnaltaan, ja toivon mukaan kärry on laadultaan ikuinen. Jämäkältä tuo ainakin vaikuttaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...