.

27.2.2014

Keltasilla

Niinkuin jo tuossa edellisessä postauksessani mainitsin, keltainen väri on se tämän kevään juttu meidän kotimme sisustusksessa sekä yksityiskohdissa. Näen keltaista nyt kaikkialla. Huomaan keltaiset kumisaappaat pikku tytön jaloissa, keltaiset kukat vetävät puoleensa kukkakaupassa, keltaista laitan väripilkuksi salaattiin, ja keltaiset koristepallot ripustin olohuoneen ikkunaan.

Arjen keskellä huomaan pieniä yksityiskohtia ja hetkiä. Kaikkea ei tule sentään taltioitua kameran muistille, mutta puhelimen mukana kulkiessa sitä tulee napsittua noita kuvia melkoisen paljon. Arkisen elämän virtaa on hauska heitellä Instagramiin, ja välillä noita poimintoja osuu tänne blogiinkin. Ainoa harmillinen asia jatkuvassa kuvavirrassa on se, että kuvat eivät päädy juuri koskaan paperiprintiksi asti. Pitäisi ryhdistäytyä ja tulostaa muutama vuosi elämästä kirjoihin ja kansiin.8 kommenttia:

 1. Keltainen on kaunis kevään väri..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaisessa on aina ajatus auringosta mukana :)

   Poista
 2. Täällä myös keltainen puhuttelee nyt. Se on kyllä niin keväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja vieläpä hyvä aksenttiväri mustan, valkoisen ja harmaan joukkoon. Piristävää!

   Poista
 3. Meillä on kotona seinissä kellertävää väriä runsaasti, eli kevättä koko vuosi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää varmasti paikkansa! Teillä on aina vähän aurinkoista :)

   Poista
 4. Eihän keltaista nyt voi vaan olla huomaamatta, se on varsinkin kohta kevään kynnyksellä paras väri ikinä! :) Kun tässä kevään aikana pääsen muuttamaan omaan asuntoon niin tiedän jo miten kellertävän aion siitä tehdä - sisutan niin paljon keltaista käyttäen että saan yliannostuksen ja en voi sietää koko väriä puoleen vuoteen. Tiedän se jo nyt :D

  hannamaria
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kirkkaista perusväreistä, joten keltainen ja vihreä näkyvät meidän kotona enemmän tai vähemmän. Pinkki iski jostain syystä viime keväänä myös kovaa, mutta nyt olen vaan katsellut keltaisten juttujen suuntaan.

   Hyvä suunnitelma sinulla jo valmiina omaa kotia varten! Ja jos ne keltaiset ähkyt tulee kodin piensisustamisen merkeissä, niin ainahan keltaisen voi laittaa hetkeksi tauolle kaappiin, ja ottaa taas esiin kun sielu kaipaa aurinkoa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...