.

15.2.2014

Ohoi


O niinkuin onnea! Little White Rabbit Designsin kanssa yhteistyössä järjestetty arvonta on nyt pyöräytetty. Voittajat ovat selvillä! Onnea Kotikolmio ja Tarja / Tarjas Snowland! Laitan teille tulemaan vielä viestiä henkilökohtaisestikin. Lisätietoja voittonne lunastamisesta saatte minulta sähköpostitse (raksanne ät gmail com).

Mitä muuta? Tänään olen ollut ahkera, ja rästihommien lista on onnistuneesti kutistunut. Nyt vuorossa on rentoilua ja hieman unihiekkaakin. Samalla vielä kuitenkin mietiskelen olohuoneen sisustusratkaisuja. Ehkäpä yksi pikku pöytä kaipaa mustaa maalia päällensä. Jospa nukkumatti vaikka maalaisi sen...

BLOGIYHTEISTYÖ | Tein jokaiselle arvontakommentille oman arvan kuvankaappauksena. Lisäsin kuvat taulukkolaskentaohjelman riveiksi ja sekoitin lopuksi rivit. Hyväksyttyjä arpoja kertyi yhteensä 104 kappaletta. Osalla osallistujista oli arpa sekä Facebookin että blogin puolella. Kysyin kaksi voittonumero satunnaisgeneraattorilta (27 ja 41), ja etsin voittoisat rivit taulukosta.  


12 kommenttia:

 1. Onnea voittajille. Nuo pullot ovat tosi kauniita! Ja teillä näyttäis olevan upeat maisemat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista voittajien puolesta!

   Maisemat on mukavan maalaiset ja rauhalliset :)

   Poista
 2. Oijoijoi! Kiitos! Aivan mykistynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut! Laitan myöhemmin tarkempaa viestiä sinulle ja toiselle voittajalle tuosta palkinnon lunastamisesta!

   Poista
 3. Onnea voittajille! On muuten harmi että äitini taisi joskus hävittää noita isoja ruskeita pulloja - meillä oli niitä aivan ylen määrin kotona mutta nyt niitä ei ole vähään aikaan näkynyt :( Harmi sinänsä, ne ovat niin kauniita!

  hannamaria
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista voittajien puolesta!

   Kun olisikin isot varastointitilat, niin voisi säästää vuosien varrelta kaikkia jänniä sisustusjuttuja. Itse olen onneksi löytänyt ruskeita pulloja ja maljakoita kirppiksiltä. Muistaakseni meillä ei lapsuuden kodissa sellaisia koskaan ollutkaan.

   Poista
 4. Oi, miten kivaa :) Kiitos hurjasti. Olipa mukava sunnuntaiylläri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! :)
   Laitan tosiaan myöhemmin ohjeita palkinnon lunastamiseksi. Voipi olla että pelkkä sähköpostiosoite riittää yhteystiedoksi. Palaan asiaan!

   Poista
 5. Oooo, kivat pullot! Ja matto näyttää tutulta, ihan kuin meillä olisi samanlainen olkkarissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän pörheä villamatto on Ikeasta. Toimii edelleen hyvin :)

   Lasipulloista saa helposti erilaisia asetelmia. Itse fanitan aika paljon vanhaa lasia sekä kierrätyslasista tehtyjä lasiesineitä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...