.

11.2.2014

Taskusta

Taskusta päivää! Tai vielä tarkemmin puhelimen muistilta pieni tervehdys. Olen nyt muutaman kerran postannut tänne kuvasarjan viikkokatsaustyyliin, ja ainakin vielä tuo ajatus on tuntunut jatkamisen arvoiselta. Puhelimen kuvia tulee jaettua arjen pyörteissä sekä Facebookin puolella että Instagramissa. Puhelimella tulee nappailtua noita kuvia, huomioita ja ahaa-elämyksiä varsinaista kameraa helpommin ja useammin. Varsinkin kiireisistä viikoista ei tunnu jäävän muuta mainittavaa käteen kuin puhelimen kameralla taltioidut pienet hetket ja muistot.

Viikon aikana on taas ulkoiltu, syöty hyvin ja huonosti, istuttu ruuhkassa, tehty töitä etänä, siivottu (ja sotkettu samalla), mietitty sisustusratkaisuja sekä uutta järjestystä kotiin (syynä tähän vanhan, kauniin ja käytetyn sohvan hankinta), innostuttu mustavalkoisista printeistä, kuvattu luontoa ja lähitienoota sekä vierailtu Styleroomin tupaantulijaisissa. Myös ystävänpäivän pieniä yllätyksiä on tullut mietittyä perjantaita varten. Ainakin erittäin sydämelliset muffinsivuoat pääsevät käyttöön herttaisen juhlapäivän merkeissä.

Mitä sinulle kuuluu?


10 kommenttia:

 1. Ihania lohi ja kalaherkkuja kuvissasi!
  Tässähän tulee ihan nälkä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalaruoat on suosikkejani, joten varsinkin noita lohiruokia tulee valittua nokan eteen :)

   Poista
 2. Komppaan Hannea - tuli nälkä näistä kuvista! Ja alkoi tehdä mieli saaristolaisleipää :D
  Ihania kuvia muutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muuten kalakeitto ja saaristolaisleipä - nam! :) Tänään meillä kotona taitaa olla koitenkin broileria jossain muodossa... ehkä kormakastikkeella...

   Poista
 3. Ihania kuvia... vaikka aaamu on niin nälkä tuli..;). Tykkään kovasti noista bambeista..ihania. Sumuinen ja märkä aamu täällä etelä suomessa...eilen kun lisää luntaa oli tullut niin en kyllä tykännyt ollenkaan. Ois saannut olla pakkasta jos luntakin tulee... kohti kevättä tässä kyllä nyt mennään! Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumuiset kelit ovat jatkuneet nyt yllättävän pitkään. Toivottavasti aurinko pääsee tuosta sumuverhosta läpi jonain päivänä ja pääsee nauttimaan vaihteeksi valosta!

   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Upeita kuvia...ja nuo herkut....namm..:)

  VastaaPoista
 5. Hei, ihana blogi täällä, en tajua miten olen tämän onnistunut välttämään. Nyt liityin siis lukijaksi. Hienoja kuvia ja sisustusjuttuja sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥ Ja tervetuloa lukijakseni!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...