.

9.2.2014

Sama ihastus


Jotkut asiat sisustuksessa eivät vaan ala kyllästyttämään. Minulle tuollainen pitkäaikainen ihastus on ollut ruskean sävyinen lasi. Kirppislöytöjen ja muutamien uutena hankittujen lasiesineiden ruskeiden sävyjen kirjo pitää sisällään perinteisen kaljapullon ruskean, meripihkan, sinapinkeltaisen sekä harmaaseen taittuvan ruskean. Yhdistelen myös erilaisia ruskeita sävyjä ihan estottomasti samaan asetelmaan. Vielä toistaiseksi en ole kokenut ruskean lasitavaran kanssa sisustusähkyä.

Oletko jo osallistunut koruarvontaani? Sellainen on ystävänpäivään asti meneillään täällä. Little White Rabbit Designs antoi arvottavaksi kaksi kappaletta nimilaattakaulakoruja, jotka arvon tosiaan tulevana perjantai iltana. Käy kurkkaamassa arvonta!


8 kommenttia:

 1. Ruskea vanha lasi on kyllä tosi kaunista. Itselläni myös Iiittalan vanhoja juomalaseja ruskean sävyisenä -ne on mun aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmaan ihanat! Mulla on lapsuusmuisto Iittalan värillistä juomalaseista (murrettuja tummia värejä), ja sellaisia olisi kiva joskus jotain löytää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, ja se onkin jännä juttu, että ruskea ei ole muuten lempparivärejäni, mutta lasitavarassa se toimii.

   Poista
 3. Ihanat kuvat♥ Minulla on ihan sama, mutta löytyy myös vihreää lasia.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat ja kaunis neilikkavaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, tuo pikku maljakko on kätevä kääntömaljakko, joka toimii myös kynttilänjalkana.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...