.

14.4.2014

Anno 2014 tunnelmia

Kävin fiilistelemässä Annon kesää ja tulevaa syksyä Espoossa Merituulen Kodin Ykkösellä. Aamupalatilaisuuteen osallistuivat myös taannoisessa Annon mattokilpailussa pärjänneet suunnittelijat, jotka kertoivat hieman taustaa suunnitelmiensa syntyprosesseista. Anno-sarjan matto-osastolta löytyykin monta mainiota vaihtoehtoa, jotka sopisivat myös meidän kotiimme. Kuvioiden ja värimaailman osalta Annon valikoima on ylipäänsäkin hyvin ajan hermolla.

Trendikkäästi Annon valikoimista löytyy kattava valikoima tuotteita mustan, valkoisen ja harmaan sisustuksen ystäville. Nyt kesäiseen valikoimaan kuuluvat myös pestyt siniset ja kirkkaat värit. Syksyn myötä värisävyihin tulee mukaan kauniisti murrettuja uusia sävyjä. Hauskana ja hyvin kodikkaana yksityiskohtana pääsemme hankkimaan myös Anno-sarjasta vanhojen kasvistojen innoittamia tuotteita (alin kuva).

Meidän kotimme viimeisimpiä Anno-hankintoja ovat mustavalkoiset käsi- sekä kylpypyyhkeet. Olen myös täydentänyt mustavalkoista astiakokoelmaamme Annon raidallisilla ja pisarakuvioiduilla lautasilla sekä mukeilla. Pääsiäiskarkkeja varten ostin myös pari keltaisin yksityiskohdin koristeltua pikku kulhoa. Kulhot näkyvät tuolla alempana kuvassa, jossa on keltasävyisiä tuotteita. Annon tuotteet ovat siinä mielessä myös mukavia, että ne ovat erittäin kohtuu hintaisia, ja istuvat mukavasti yhteen esimerkiksi meidän vanhojen astioittemme kanssa.

PS. Annon tyynynpäällisistä löytyy hauskoja digiprintattuja kasvi- sekä hyönteisaiheita. Ihan kesäkotitunnelmaa!14 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia olit ottanut:) Annot ovat ihania... voisin ottaa sieltä kotiini yhtä ja toista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muakin kiinnostaisi useampi eri matto, astiat totta kai, ehkä jokunen säilytyskori ja muutama hauska maljakko :)

   Poista
 2. Muakin on nyt Annot alkaneet kiinnostaa ihan tosi paljon. Niillä on hurjan kivoja juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anno-sarjoissa on ajankohtaiset väritykset ja melkoisen ajattoman oloiset kuosit.

   Poista
 3. Monta kivaa juttua löytyy. Erityisesti nuo matot miellyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matot, matot :) Mustavalkoisia ja harmaita mattoja olisi kiva yhdistellä samaan isoon tilaan. Erilaiset kuviot kävisi kivasti yhteen kun värimaailma pysysisi samana.

   Poista
 4. Matot on kyllä kivoja! Vitsit, täytyy varmaan joku noista hommata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoista uutta mattoa mietin minäkin :)

   Poista
 5. Olispa ollut ihana päästä tuonne! Tykkään Annon valikoimasta todella. Tyynyt on mun heikkous <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyt ovat siitäkin kivoja, että niillä saa helposti sisustukseen uutta ilmettä :)

   Poista
 6. Annosta on pikku hiljaa tullut yksi mun lempparimerkkejä - heillä on brändäys onnistunut kyllä todella hyvin. Kaikki tuotteet ovat todella kauniita, vaikken ihan kaikkea ottaisikaan omaan kotiini. Heidän hintansakaan eivät ole kovin pahat ottaen huomioon tuotteiden laadun, joten merkkiä tullaan kyllä todellakin näkemään mun kodissa :D

  hannamaria
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anno on tosiaan lähtenyt oikeaan suuntaan kehittämään tuotemerkkiään. Tuoteperheeseen on valittu kivoja kuviointeja ja väri vaihtoehtoja. Nämä ovat myös sopivasti ajanhermolla, olematta kuitenkaan niin super trendikkäitä, että ne alkaisivat kyllästyttää nopeasti. Uskoisin, että kestävät aikaa myös kivasti.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Samaa mieltä - kyllä monta kivaa tuotetta löytyy toivelistalle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...