.

19.4.2014

Ihan pienesti vainKeltainen ja keväinen tunnelma näkyy meidän kotonamme juuri nyt ihan pienesti. Hieman talvisen oloinen huonekuusi ja uskolliset peurat esiintyvät edelleen pöydällä, mutta ovatpa nuo saaneet kaveriksi yhden keltaisen paperipallokoristeen. Taustalla on maljakossa yksi sireeninoksa, jossa roikkuukin kodin kaikki pääsiäiskoristeet.

Keittiömme puolella keltaista näkee jossain muodossa ihan vuoden ympäri. Ankkasuti ja Lilly's Eco Clean -tiskiaine piristävät arkea siinä missä hetkelliset sesonkikoristeet tekevät pientä eroa arjen ja juhla-ajan välille. Jossain kodinhoitohuoneen kaapin kätköissä on kyllä yksi luudalla lentelevä noita, joka olisi pitänyt koittaa kaivaa esille pääsiäiseksi. Ehkäpä ensi pääsiäisenä sitten.

Lilly's Eco Clean puhdistustuotteet herttanen design & delin valikoimasta!

5 kommenttia:

 1. Meillä unohtui myös pääsiäiskoristeet kaappiin tänä vuonna :-) Onhan pääsiäinen taas ensi vuonnakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan näitä tulee uusia :) Jotenkin koristelun tarpeen herättää lähinnä joulu, ja muut juhlat tulee sitten somistettua jos jaksaa tai on inspiraatio. Ja vappukin on ihan kohta... :)

   Poista
  2. PS. Hei kiva hiusmalli sulla tuossa profiilikuvassasi!! Mulla on aina uusien idiksien haku päällä lyhyitten hiusmallien suhteen :)

   Poista
  3. Hyvä idea, sovitaan että panostamme sitten vappuun :-) Hei kiitos kehuista, mulla on tosiaan ihan tosi lyhyt tukka, mikä on meitsille melkein ainoa vaihtoehtoa, koska tukkani on pidempänä hirveä kiharapörrö. Suoristusrauta on mun paras kaveri :-)

   Poista
  4. Kiharatukka tuntuisi näin melko suoratukkaisen näkökulmasta ihan kivalta vaihtelulta, mutta se on tietysti eri juttu, jos hiukset ovat aina käkkärällä :) Itse viihdyn parhaiten lyhyt tukkaisena. Muitakin pituuksia on tullut kokeiltua.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...