.

27.4.2014

Hiljaiset huoneetMeillä tyttäret ovat aika usein isänsä luona viikonloppuisin. Tulemisia ja menemisiä ei lyödä yleensä kovin tarkkaan lukkoon, ellei jotain pidemmän matkan reissua ole tiedossa jollain osapuolella. Yhteinen huoltajuus toimii siis molemmin puolin joustavasti. Varsinkin silloin kun tytöt olivat vielä pienempiä, niin joustavalla arjella ja järjestelyillä oli tosi iso merkitys. Minulle oli myös tärkeää, että sain tehdä halutessani töitä etänä, eli olin läsnä yleensä lasten koulupäivien päättyessä. Pikku hiljaa valvonnan ja läsnäolon tarve on käynyt vähemmäksi, tai ainakin se on muuttanut muotoaan. Teini-ikäisillä kun tuppaa olemaan omat kuviot ja kotkotukset. Pienten koululaisten kanssa elo oli omalla tavallaan myös helpompaa. Tai sitten nämä uudet ikäkaudet ja kuviot pitää vaan ajaa sisään pikku hiljaa, että äiti-ihminenkin tajuaa, että missä mennään.

Meidän perheessämme erilaisista julisteista, korteista ja printeistä tykkäävät kaikki. Julisteiden ja korttien muodossa onkin kiva piristää huoneiden ilmettä. Hauskalla kortilla voi luoda kivan säväyksen vaikka työpisteen oheen. Kortti tai juliste on sitten helppo vaihtaa toiseen, kun siltä alkaa tuntumaan. Viime aikoina ovat mustavalkoiset ja harmaat printit olleet kovassa huudossa, mutta herkät pastellitkin pitävät puolensa.

4 kommenttia:

 1. Kivat purkit meikeillä ja kynsilakoilla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pieni DIY-tuunaus eli purkkien kansiin on liimattu muovihahmot ja maalattu päälle kullanhohtoisella maalilla. Ostin nämä joulumyyjäisistä. Samalla idiksellä olisi kiva tehdä itsekin uusia purkkeja.

   Poista
 2. Juurikin noista purkeista olisin minäkin kysynyt:)
  Hauska idea tallettaa ne rakkaimmat lispetit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on parhaillaan menossa (pikku hiljaa) leluista luopuminen. Kivoimmat ja rakkaimmat LPS-tyypit taitavat vielä lymyillä laatikoissa, mutta useita on jo annettu eteenpäin. Tälläisiä DIY-juttuja voisi tehdä muitakin, niin saisi säästettyä joitakin kivoja muistoja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...