.

5.5.2014

GANT HOME tunnelmia

GANT HOME -mallistosta minulle tulee ensimmäisenä mieleen valkoinen, tummansininen ja tähtikuvio. Kävin taannoin tutustumassa Gantin tulevaan mallistoon, ja yllätyin brändin kuvioiden, materiaalien ja värien monipuolisuudesta. Kesäsesonkia varten mallistosta löytyi kirkkaita värejä, ja niiden vastapainoksi hyllyillä oli myös harmaata ja beigeä pehmeälinjaista tekstiiliä, joiden materiaaleina oli puuvilla ja pellava.

Kyllä se tähtikuviointi pitää myös edelleen pintansa. Tähtiä löytyi astioista, liinavaatteista, torkkupeitoista ja pyyhkeistä. Kuoseissa oli tarjolla myös klassisesti ruutua ja raitaa sekä paisley-kuviota.

Minulle tuli Gant Home -valikoimasta nyt mieleen sellainen ihana aurinkoinen kesäpäivä, johon kuuluu viihtyisä oleskelunurkka vaikka omalla terassilla, kesämökillä tai rannalla. Oleskelunurkaan tai piknikille olisi otettu mukaan mukavia tyynyjä, torkkupeittoja, rantapyyhkeitä ja korillinen piknik-eväitä. Niitä aurinkoisia ja lämpimiä  päiviä odotellessa...

GANT HOME -arvonnan voittaja on nimimerkki "Minna". Voittajalle on lähetetty jo sähköpostitse onnittelut. Arvontaan oli jätetty 183 kommenttia, joista muutama karsiutui pois. Jäljelle jäi 178 arpaa, joista satunnaisgeneraattori arpoi voittajaksi arvan numero 20. Onnea Minna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...