.

31.5.2014

Vapaalle

Nyt laitetaan koneet kiinni hetkeksi. Tänään juhlitaan lasten kesäloman alkua, muistellaan hieman mennyttä ja iloitaan saavutuksista. Uudet kuviot saavat vielä odottaa syksyyn, sillä nyt on lupa nauttia suvesta ja vapaista huolettomista päivistä.

Alkukesä on niittykukkien parasta aikaa. Koiranputki on yksi suosikeistani. Juuri nyt koiranputkea on pellonreunat pullollaan. Meillä on maljakoissa myös kielokimppuja ja syreenin oksia. Voi kauneutta!

Jos niittykukkien kukinta sattuisi jäämään vähäiseksi, tai lähiseudulta ei löydy sopivia kukkasia, toimivat myös vihreät oksat kivasti maljakoissa. Yksittäinen pihlajanoksakin on kaunis, ja lehden muodot tulevat kivasti esiin yksinkertaisessa asetelmassa.

Onnea valmistuneille! Lämpimiä kesäisiä tuulahduksia lomalaisille! Ihanaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua, myös sinne..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia toivotuksista! :) Aurinkoa viikonloppuusi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen itsekin ihan jee-jee, vaikka oma lomani ei vielä alkanutkaan. Kesä ♥

   ... ja lapset olivat selkeästi loman tarpeessa :)

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua vaikka se melkein lopussa jo onkin! :D Itse en ole niin kesäkukkaihmisiä, mutta tälläiset yksinkertaiset kukat ja juurikin koiranputkin on kaunis. :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisiä jo viedään viikonlopusta. Onneksi lämpöiset säät koittavat tehdä kovasti paluuta :) Ehkä se viikonloppu fiilis jatkuu huomenna kun juniorit lomailevat.

   Hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 4. Kauniita kuvia kauniista kodista. Koiranputki on kyllä kaunis. Niitä mullakinon tällä hetkellä maljakossa, vaikka nimeä en millään muistanut :) Kieloja kun vielä löytäisi, ne on niin kauniita!

  Ihanaa kesä tulee nyt kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on täällä kulmilla tosi paljon kieloa, joten uuden tuoksuvan kimpun voi käydä poimimassa kun edellinen nuukahtaa. Hetken kestää nyt tuo kielojen aika, sitten täytyy siirtyä seuraavaan kesäkukkaan :)

   Aurinkoista ja kesäistä viikkoa!

   Poista
 5. Kiitos koiranputki vinkistä! Täytyy kokeilla sitäkin. Lupiini on ollut pitkään suosikkini, siinä voi väriä, kauniita linjoja sekä voiman tunnetta. Hyvää alkavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin - aurinkoista kesää kaikilla mausteilla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...