.

6.5.2014

Hyvää yötä ja huomenta

Kodin yksi käytetyimmistä ja tärkeimmistä tiloista on vessa. Meillä näitä on kaksi kappaletta, ja kumpikaan ei ole mikään käytännöllisyyden mekka, vaikka sen alkuperäisen tarkoituksensa ajavat kyllä hyvin. Isommassa vessassa meillä on jokaisella reilun kokoiset vetolaatikot, jonka lisäksi päivittäin käytettäviä kosmetiikkatuotteita on kerätty myös näkösälle. Säilyttiminä toimii niin ikään myös korit, rasiat ja puulaatikot.

Olen ihaillut sisustuslehdissä uutta pinnoitusmuotoa eli mikrobetonia. Kun kotimme oli vielä rakennusvaiheessa, koitin etsiä jotain betoninrouheaa pintamateriaalia, mutta kaikki löytämäni vaihtoehdot olivat melko kalliita. Nyt noita vaihtoehtoja on kenties tullut lisää. Ehkäpä vessojen harmaaksi maalatut seinät voisi uudistaa jollain maanläheisellä pinnoitesävyllä, ja samalla voisi koittaa järkevöittää hieman vessan kalusteiden sijoittelua.

Isommassa vessassa pönöttää myös "kissakaappi", joka on 50-luvun tyylinen kaksiovinen kaappi. Viilukaappi on aikoinaan maalattu lastenhuonetta varten punaiseksi, mutta olen tätä nykyään yrittänyt keksiä sille uutta sijoituspaikkaa ja myöskin väriä. Vielä on mietintämyssy päässä ja projekti aloittamatta. Kissakaappi luo siis ahtautta muuten melko tilavaan vessatilaan, mutta samalla se toimii myös pyyhkeiden säilytyspaikkana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...