.

22.5.2014

Nälkäinen

Eikös sitä ole olemassa sellainen sanonta, että "laiska töitään luettelee"? Tuosta voisi varmaan soveltaa ruokaan menevän version helposti: "Nälkäinen se ruokiaan muistelee". 

Juuri nyt nälkä ei ole akuutisti päällä, sillä kävimme hetki sitten nauttimassa lohisoppaa loviisalaisella kesäterassilla. Annos oli maistuva ja antoi sen verran energiaa, että kohta hurautan ruohonleikkurin pärisemään ja jatkan päivällä kesken jäänyttä urakointia.

Kamera on kuitenkin taltioinnut nautintoaineita menneiltä päiviltä. Illalla viimeistään silmäni söisivät palan mustikkapiirakkaa (joka pitäisi ensin leipoa).

Kohti uusia (maku)muistoja!8 kommenttia:

 1. Herrrrkullista! :D kunhan vaan pääsen tästä masusta niin aion mutustella tuollaisia graavilohileipäsiä ainakin viikon putkeen. :D Niitä on nimittäin vähän haikailtu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onkos se graavi kiellettyjen listalla? Ehkäpä ei ollut aikoinaan, kun minulla oli odottelu ajankohtaista :) Silloin muistaakseni oli esimerkiksi aurajuusto pannassa.

   Toivottavasti teidän tulokas on jo kohta sylissä, ja pääset herkuttelemaan kalaleivillä!

   Poista
 2. Ai että miten hyvännänköistä! Osaat kuvata sekä tiloja että ruokaa, jumatsuikka! Nyt tuli nälkä, pitäisiköhän hakea kahviosta aamupala...

  hannamaria
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosikki kuvausaiheeni ovat sisustus, ruoka ja luonto :) Kaikki nuo tarjoavat vähintään sitä silmänruokaa.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Mmmm.....looks so good! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...