.

21.5.2014

Valmistujaislahjat - vinkkejä & ideoita

Onko tuttava- tai perhepiirissänne tiedossa valmistujaisjuhlia? Itse mietin opintonsa päätökseen saaneelle nuorelle aikuiselle valmistujaislahjaa yhteistyössä Indiedaysin ja Kodin Ykkösen Elämäni koti -sivuston kanssa. Valmistujaislahjan tulisi olla kaunis sekä hyödyllinen ensimmäiseen omaan kotiin muutettaessa. Ihan kaikille valmistumista juhliville ei sisustusaiheinen lahja ole kenties se toivotuin, mutta minun kohteeni on nimenomaan toivonut ajattomia ja hyödyllisiä lahjoja sen oman ensimmäisen kodin varustamiseksi.

Lahjaideoita, DIY-vinkkejä ja kaikkea kaunista sisustukseen liittyvää löydät Elämäni koti -sivustolta. Ihastuin kyseisen sivuston vappuaiheiseen kuvitukseen, jossa kattaus oli toteutettu Iittalan ja Arabian astioin. Varsinkin herkullisen väriset Iittalan lasit herättivät kiinnostukseni, sillä tiedän, että nuori juuri valmistuva perhetuttumme keräilee heleän väristä lasitavaraa ihan koristeeksi ja astiastonsa perustaksi.

Iittalan lasien kaveriksi sopivat mainiosti myös Aalto-vaasit sekä Mariskoolit, jotka voivat toimia osana kattausta ja tietysti myös kukkakimppujen maljakkoina. Kukkia onkin varmasti tiedossa valmistujaispäivänä!

Porukalla voi myös sopia tietyn astiasarjan, jota lähdetään keräämään lahjansaajalle. Jos jokainen tuo mukanansa pari mukia, kulhon tai lautasen, niin pian on kiva pohja astiastolle kasassa. Tätä samaista ideaa voi käyttää esimerkiksi eri väristen Kivi-tuikkujen keräämiseen. Kivi-tuikut toimivat mainiosti värikkäänä rykelmänä, ja välillä voi laittaa osan tuikkukimarasta kaappiin paussille ja nauttia hieman hillitymmistä väriskaaloista.
Iittalan lohenpunaisia lasituotteita löydät Kodin Ykkösen sivustolta esimerkki täältä. Eri värisiä Kivi-tuikkuja löytyy myös Kodin1-nettikaupasta.

Itse ajattelin koota viemisiksi lahjan, jossa on valmistujaisiaan juhlivan sankarin toiveen mukaisesti värikästä lasia, ja sen lisäksi lahjakassiin sujahtaa kodin tärkeitä tekstiilejä. Anno-sarjasta löydän petivaatteet sekä keittiöpyyhkeet, jotka mielyttävät sekä lahjansaajaa että -antajaa. Samalla pitäisi ehkä hankkia myös kesäiset lakanat ihan tänne meille kotiinkin.
PS. Käy tutustumassa Elämäni koti -sivustoon, joka tarjoaa silmänruokaa sekä ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen. Jos hengailet Instagramissa, voit osallistua myös itse Elämäni koti -yhteisöön merkkaamalla sisustuskuviisi #elämänikoti -tunnisteen.

Ensimmäinen kuva on lainattu Elämäni koti -sivustolta. 
Muut kuvat Iittala ja Kodin Ykkönen ©Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...