.

24.5.2014

Kävelyllä Loviisassa

Tulkaahan mukaan pienelle kävelylenkille Loviisaan! Helteisiltä kaduilta pääsette piipahtamaan myös muutamassa pienessä puodissa ja kahvilassa.

Loviisa kannattaa ottaa kesäisen retken kohteeksi jo ennen Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaakin. Merenrantakaupunki tarjoaa viihtyisiä kujia käveltäväksi, persoonallisia puoteja koluttavaksi ja mukavia istumapaikkoja kahviloissa tai puistoalueilla. Loviisassa on myös kesän mittaan kivoja tapahtumia. Esimerkiksi huomenna sunnuntaina on mahdollista vierailla loviisalaisissa puutarhoissa. Samainen tapahtuma jatkuu vielä parina tulevanakin viikonloppuna. Visit Loviisa -sivustolta löydät myös muita kivoja vinkkejä tapahtumista ja ostospaikoista.

Kuvasarjassa piipahdetaan jääteellä Tuhannen tuskan kahvilassa sekä tutustumassa Krintin valikoimaan. Taidanpa laittaa vielä toisen postauksen Loviisasta lähipäivinä. Kävelylenkkini nimittäin kulki historiallisen alakaupungin lisäksi Loviisaa halkovan harjun päältä. Harjulta on hulppeat näkymät aina merelle asti.

8 kommenttia:

 1. Täältä tullaan, naapurikunta :) Loviisa on ihana ja tarkoitus olisi tänäkin vkl piipahtaa ihailemassa naapuria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapuri kyliä on hyvä käydä välillä vilkuilemassa :) (Lähi)matkailu avartaa!

   Poista
 2. Oi, yksi purjehdusaikojen lempi pysähdyspaikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purjehtien olisikin oiva saapua Loviisaan! Meri ♥

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Me ollaan kesäisin piipahdettu yleensä Porvoossa, mutta nyt kyllä voitaisiin ajaa Loviisaan! Siis heti kun auton ilmastointi saadaan korjattua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo ja Loviisa ovat kummatkin hyviä kohteita :) Loviisaakin kannattaa ehdottomasti kokeilla joskus :)

   Poista
 4. Loviisa ja Porvoo ovat munkin suosikki kaupunkejani :)
  Aurinkoista sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku kaupungeissa on oma viehätyksensä. Nuorempana veri veti isompiin kuvioihin, mutta tätä nykyään leppoinen pikku kaupunki elämä on juuri mun juttu. Joskus pitää tietysti piipahtaa vähän isommallakin kirkolla :)

   Aurinkoa piisaa vielä! Mukavaa sunnuntain viettoa sinnekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...