.

29.7.2014

House Doctor Moments 2014

Tein tänään uutta tilausta House Doctorin ja Nicolas Vahén valikoimista. Elokuun puolella herttaselle saapuu taas sellaisia sisustusherkkuja, että kauppiaalla itsellään pyörii ainakin sukat jalassa pelkästä ihastuksesta.

Ohessa muutamia tunnelmakuvia uutukaisesta Moments 2014 -mallistosta. House Doctorin stailaus on mielestäni myös juuri oikealla tavalla pelkistettyä, unohtamatta kuitenkaan sitä sisustuksen pientä jujua, joka on tärkeää myös omalle puodilleni eli herttanen design & delille.

Sisustusinspiraatiota!

Kuvien copyright © House Doctor


6 kommenttia:

 1. Numeroidut korit puhuttelee mua...apuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli niistä kanssa heti sellainen fiilis, että näyttävät hyvältä ja ovat käytännölliset. Meni siis tilaukseen ja tulossa kaupalle elokuun puolella :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja inspiraatiota! Kiitos näistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatiota näissä House Doctor tunnelmissa oli minustakin. Kiva kun tykkäsit! :)

   Poista
 3. Tuo kukkaruukku ja numeroidut purkit huutaa aivan selvästi 'Hanna, Hanna'.... Kiitos tästä, nyt on ehkä pakko tulla heittämään toinen reissu Pernajaan! ;D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaruukku on sen verran kivannäköinen, että tuollainen pitäisi saada meille ihan himaankin :) Käykäähän puodilla taas jossain vaiheessa! Ja hei, nythän on myös herttanen nettikauppa auki!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...