.

13.7.2014

Asuntomessut 2014 - tunnelmia

Seuraavaan kuvasarjaan olen poiminut satunnaisia mukavia tunnelmia ja näkymiä asuntomessujen annista. Pidän hyvinkin erilaista tyyleistä ja väriyhdistelmistä, joten kameraan on myös tallentunut tunnelmapaloja ja inspiraatiota useasta eri messukohteesta. Parasta asuntomessuissa onkin uusien ideoiden, näkökantojen sekä inspiraation kerääminen. Tarjolla on myös tietoa materiaaleista ja työtavoista, joten samalla asuntomessut ovat myös oiva tietopankki rakentajille sekä remontoijille. Unelmoijille tarjolla on tietysti kaunista katseltavaa (ja lisää unelmia).

Ensi viikolla on tulossa vielä muutama erillinen postaus messuilta. Makustelen tässä vielä hieman näkemääni, ja julkaisen asumistrendien lisäksi Koti kolmelle -blogin suosikki kohteista erillisen postauksen. Suosikeikseni ovat nousemassa Skammi ja Talo Luck. Kannustalo sekä Cube 170 ovat jääneet myös mieluisina mieleen. Joukkoon saattaa vielä nousta jokunen yllättäjä...
4 kommenttia:

 1. En niin malta odottaa että pääsen käymään siellä! Vielä kun olen lomalla, olen varannut koko päivän ainoastaan kiertelylle. Kunnon kengät on muistettava, kävellen kun paikalle menen. Kyllä on niin kaunista, pysyäpä omakin noin siistinä! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kait ne oikeat kodit noin siistinä pysykään? Asuntomessujen asunnoista puuttuu vielä ne henkilökohtaiset tavarat, joten olettaisin, että ihan normi meininki noissa on reilun kuukauden päästä :)

   Messuilla tosiaan aika vierähtää sangen nopeaan ja hyvät kengät ovat tarpeen. Antoisia messuhetkiä!

   Poista
 2. Voi mahtavuus mitä kuvia, kerrassaan upealta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla messuilla oli paljon kivaa nähtävää. Ja onneksi näin, sillä tälläiset sisustushöpöt kaipaavat aina jotain uutta ideaa nähtäväksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...