.

25.7.2014

Nyt se on loppu!Lomani viimeinen päivä on tänään. Kalenteri kulkee kyllä ihan ennätys nopeaan loman aikana. Onko kukaan muu huomannut tämän salaperäisen ilmiön kalenterinopeuksissa?

Ensimmäisellä lomaviikolla vilkaisin vielä sähköposteja puhelimesta, mutta sen jälkeen on saanut viestisaldot kasvaa. Maanantaina niitä pääsee sitten taas kahlailemaan. Loman aikana on parasta ollut päivän tai parin retket eri puolille Suomea (ja vähän kauemmaskin), sekä hetken mielijohteesta toteutetut teatteri-, näyttely- ja tapahtumavierailut. Vastaan on tullut iloisia yllätyksiä, lahjakkaita ihmisiä ja lämpimiä kesäöitä unohtamatta mukavia sekä maistuvia hetkiä.

Lomailun ohessa on olen pitänyt lauantaisin auki POP-UP sisustuskauppaani herttasta. Kesän aikana on myös kyhätty kasaan nettikauppaa, joka nyt pikku hiljaa alkaa olla kuosissa. Ulkoasupuolta täytyy vielä työstää, sillä siitä löytyy edelleen pientä kömpelyyttä. Samoin myös tuotteiden syöttäminen kauppaan on tekeillä.

Herttasen tiimoilta taitaa syksy tuoda mukanaan myös muutaman yllätysmomentin. Niistä elokuun puolen välin jälkeen lisää.

Nauttikaahan viikonlopusta ja auringosta! Muistakaa vilvoitella, juoda riittävästi, tuulettaa huoneet illalla ja liihotella kevyessä vaatetuksessa.

Ai niin! Sunnuntaihin asti voit osallistua Illy-kahvi + Modo-makusiirappi -arvontaani. Kliks.

Ja nyt tuli mieleen vielä yksi juttu: tänään hannamariav.com -blogissa oli ihana postaus kyseisen bloggarin käynnistä herttasella. Kiitos kaunis!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kynttilänjalka on Loviisasta. LWT-viikonlopun yhtänä kohteena on Vackerbacka, ja sieltä löytyy Tiina Karvosen tekemiä töitä. Tämä kynttiänjalka on yksi hänen ideoistaan. Näitä voi ostaa pikku hiljaa useammankin ja ketjuttaa toisiinsa.

   Poista
  2. *LWT = Loviisan Wanhat Talot

   Poista
 2. Viimeisiä viedään täälläkin, enää viikko jäljellä. Miksiköhän nää loma-ajat menee aina ihan liian nopeasti???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lentää, ja lomat lentää tupla nopeudella. Mutta onneksi oli loma ♥

   Hyvää viimeistä lomaviikkoa sinulle!!

   Poista
 3. Ja vaikka lomat menevät nopeasti, niin aika ylipäätänsä menee nopeasti.. ensin on maanantai, kohta ollaan jo torstaissa, sitten onki jo viikonloppu taas porhaltanut ohi.. äsken oli juhannus ja kohta saa taas haeskella joulukoristeita esille... Lapset olivat hetki sitten pieniä, mutta kohta tekevät jo kohta pois kotoa. Mihin tämä aika oikein menee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis muuttoa pois kotoa oli tarkoitukseni kirjoittaa, tämä helle sekoittaa pään.

   Poista
  2. Olen ihan samaa mieltä! Kyllä ne arkiviikot ja aika ylipäänsäkin juoksee nopeaan. Ehkä tämä on sitä kuuluisaa "ruuhkavuosi" elämää... :)

   Poista
 4. Kovasti ehtii lomalla vaikka minne, ja sen jälkeen on hyvä levätä :) sinulla touhua onkin riittänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu :) Kyllä kunnon lomaan kuuluu niitä rentouttavia kelluntapäiviäkin! Toisaalta kaikenlaista kivaa touhuamalla tuntee tosiaan olevansa lomalla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...