.

23.7.2014

UtuisestiPöydällä on pitkästä aikaa kaupasta ostettuja kukkia. Omalta pihaltamme taikka tienvarsilta ei oikein juuri nyt löytynyt sopivia koristuksia maljakkoon, joten kaupan ruusut houkuttivat ostosreissulla. Vaaleanpunainen tuntuu taas vaihteeksi olevan myös aika hottis väri kotimme sisustuksen piristäjänä. Vaaleanpunaisen sävy on tosin kaikkea muuta kuin kuuma. Pikemminkin utuiset ja romanttiset roosat tuntuvat juuri nyt mieluisille. Näin ne tunnelmat ja kodin värit vaihtelevat. Jo huomenna saattaa olla pelkistetympää, paitsi jos aika menee tuolla pihatöissä (niinkuin olen suunnitellut), niin kodin sisustusjippoja ei tule hirveästi mietittyä.

Raidallinen House Doctorin maljakko herttanen design & deli

6 kommenttia:

 1. Meidänkin kotiin on vähitellen tuo utuinen pinkki ujuttautunut sisustukseen, vaikka kuinka vannoin muutama vuosi sitten, että meidän kodista ei sitä tule ikinä löytymään. Näköjään vannomatta paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo vaaleanpunainen käy aina kääntymässä piensisustuksen muodossa ja sitten se taas katoaa tauolle kaappiin :)

   Mulla on jostain syystä mieli kääntynyt myös hieman sinisen suuntaan (sininen ei oikeastaan ole oma sisustusvärini).

   ... ja mieli saakin muuttua!! :)

   Poista
 2. Mulla taitaa olla toi sama pöytäliina avaamattomassa paketissa. Piti ostaa, kun alekorista löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin shoppasin pöytäliinan sokkarin alesta. Pöytäliina toimi nyt heinäkuussa herttasen pop-up puodin pikku kahvilan somisteena, mutta tuli nyt välillä käymään meillä kotona :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, minäkin tykkään! Tämä raidakas piti saada herttasen valikoimaan heti kun sen house doctorin matskuista bongasin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...