.

1.9.2014

SisustusfiiliksiäPitkään "vaivannut" keltaisen värin kaipuu on pikku hiljaa asettumassa. Tilalle on lipunut hieman vaaleanpunaista ja jopa ihan peruspunaistakin. Keittiössä keltainen ankkaharja ja Lilly's Eco Cleanin tiskiaine vielä puolustavat keltaista väriä, mutta olohuoneen puolelta on keltainen jo poistunut tauolle.

Syksyn uutuus tuotteissa on tarjolla aika paljon murrettuja sekä syviä sävyjä. On tummaa violettiä, vihreää, ruskean sävyjä sekä uusi versio petroolista. Tummanvihreä tuntuu luontevalle värisävylle meidän kotonamme. Violettia taikka petroolia tulen harvemmin valinneeksi. Tosin olen huomannut, että itselleen outoihin väreihin voi jossain vaiheessa kasvaa kiinnostus, ja eräänä päivä koti voikin päivittyä uusiin sävyihin.

8 kommenttia:

 1. Meillä ei koskaan ole paljoa keltaista ollut, ihan pieni hippunen juuri löytyy parista tyynystä ja keittiön verhokapassa on kaksi keltaista raitaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei ole hurjan paljon keltaista, mutta tässä nykyisessä kodissa on ollut vakiona yksi juliste seinälle, jossa on keltaisia yksityiskohtia sekä harmaan kellon keltaiset viisarit. Muita keltaisia yksityiskohtia laitan sitten ajoittain esille.

   Poista
 2. Meille on rantautunut hitaasti mutta varmasti vaaleanpunainen väri. Niin kuin vielä muutama vuosi sitten vannotin, että sitä väriä ei koskaan tule meille. Näköjään vannomatta paras :)
  Hyvää syyskuun alkua ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käynyt vähän samalla tavalla tuon vaaleanpunaisen kanssa. Se ei oikeastaan rantautunut meille sisustukseen edes kahden pienen tyttölapsen myötä vaan hieman myöhemmin ihan minunkin omasta toiveestakin :)

   Samoin sinulle - oikein mukavaa syyskuuta!

   Poista
 3. Minä olen huomannut itsessäni ihan saman, joistakin väreistä tai tavaroista vain alkaa pikkuhiljaa pitämään kun niitä paljon kattelee blogimaailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä blogien valtakunnassa kyllä altistuu kaikelle kivalle :) Sisustusblogit ovat usein myös tyylien ja värien edelläkävijöitä, joten mieli on "pehmittynyt" jo tietylle trendivärille ennen kuin se lyö itsensä laajemmalti läpi :)

   Poista
 4. Värien hyvä puoli on se, että edullisesti, (ainakin toivoo niin,) voi vaihtaa sisustusta lisäämällä pieniäkin annoksia jotain uutta. Tumma violetti on ollut talvella kiva tyynyjen ja kynttilöiden väri. Keltainen on minusta vielä,70-luvun väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pienilläkin yksityiskohdilla saa tosiaan viilattua sisustuksen sävyjä. Eipä tuo vaadi kuin muutaman tyynyn (tai tyynynpäällisen) vaihdon sohvalla ja ehkä mausteeksi vielä jokunen pienesine, niin kodin ilme on uudistettu.

   Minulle nuo lilat / violetit ovat "oudoimpia" sävyjä omassa kodissa, mutta keltainen on päässyt kyllä ihan tänne 2000-luvun puolelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...