.

22.9.2014

1000.Tonni on täynnä, ja vielä porskutetaan menemään samalla innolla kuin aiemminkin. Näinpä kiitän teitä lukijani kukkakimpulla ja myöhemmin tällä viikolla kivan sisustusarvonnan merkeissä.

Tämä postaus on siis blogini tuhannes järjestyksessään. Jotain pientä sanottavaa tai höpöteltävää on päässyt ilmeisesti kertymään kuvien kera, kun tähän etappiin on tultu. Rakennusprojektista se kaikki lähti aikoinaan liikkeelle, ja pikku hiljaa blogini on asettunut jonnekin sisustusblogien ja yleisen jaarittelun innostumisen välimaastoon. Niitä innostumisen aiheita elämässä onneksi riittää, joten postauksissa vilahtelevat erilaiset tapahtumat, ruoka, elämä, luonto, valokuvaus ja tietysti se suuri kiinnostuksen aihe eli sisustaminen.

Sisustelut jatkuvat täällä Koti kolmelle -blogissa edelleen. Välillä oma koti kokee pieniä uudistumisia ja muutoksia, ja toisinaan muutoksen kourissa on elämä kokonaisuudessaan. Tällä hetkellä muutokset tuntuvat olevan vienoja tuulahduksia, mutta ehkäpä taas hetkisen kuluttua purjeissa on väkevämpi tuuli ja vauhti kovempaa. Nautin kyllä kovasti myös ajoittaisesta vapaasta kellunnasta.

Sydämelliset kiitokset siis vielä teille lukijoille ♥ Bloggaaminen on tuonut elämääni yhteisöllisyyttä, kivoja tapahtumia ja kokemuksia, sekä aitoja kohtaamisia kiinnostavien ihmisten kesken.

21 kommenttia:

 1. Kiitos niistä tuhannesta ja onnittelut myös! Ihanat kukat ja mahtava tuo "kynttilähelminauha"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon ♥ Tuo kynttilänjalka on tosiaan aika huippu. Se on loviisalaista käsityötä ja ostettu Loviisan Wanhat Talot kohteesta (Vackerbacka).

   Poista
 2. Kaunis kimppu! Ja onnittelut ihanalle blogille!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ja kiitos mukavista tarinoistasi :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut yhdelle parhaista ja kiitos jokaisesta postauksesta ♥ Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Samoin sinne - syksyistä, mutta ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 5. Onnea suuresti! On ollut todella mahtavaa tutustua suhun ja toivon pääseväni vierailemaan Herttasella taas piakkoin! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Toivottavasti pääset taas käymään Loviisan suunnalla!! Näkyillään! Ja Indiedays häppeninkiäkin on luvassa syksyn aikana :)

   Poista
 6. Onnea. Blogi täynnä kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anne että kirjoitat ❤

  VastaaPoista
 8. Tuhannet onnittelut!♡
  Blogisi on aivan huippu!

  VastaaPoista
 9. Onnea Sinulle! Taisin lupailla joskus, että poikkean deliisi :) Olen ihan valtavan tyytyväinen kun näen, että unelmat ovat matkalla toteutua. Kävin nettikaupassa ja kyllähän ne tuotteet tässä maailman tavarameressä erottuvat edukseen. Ja ne maatuskanuket! Ihania. Onnea vielä kerran. Ollapa siellä Suomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna ♥ Sinulle on VIP-kutsuna kestona varattuna, jos vaikka Etelä-Suomen ja vieläpä Itä-Uudenmaan alueella jossain vaiheessa vierailet :)

   Mulla nämä unelmat ja suunnitelmat toteutuvat pikku askelin, ja mielessä pyörii toki jos jonkinlaista ideaa. Toivottavasti se vanha viisaus "hiljaa hyvää tulee" pitää paikkansa!

   Poista
  2. Aah, nyt mä laitan sitten nineni perään aina VIP! Harvoin unelmat toteutuvat kertarytinällä. Pitkää pinnaa ja lujaa uskoa tarvitaan. Tai ainakin luulisin niin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...