.

21.9.2014

IdeoitaSunnuntaita!

Tiedät varmaan sen tunteen, kun pää on täynnä ideoita ja ajatuksia? Energiataso pysyy kohtalaisen korkealla ja koko ajan pitäisi olla muistikirja vieressä ideoiden kirjaamista varten. Minulla on miljoonat kehityskelpoiset ajatelmat pyörineet taas vaihteeksi mielessä, ja näinpä sitä tulee herättyä aikaisin aamulla, kun unimaailma vaihtuu aktiiviseen ajatustyöhön.

Toivottavasti pääsen käyttämään edes osan tästä luovuuden puuskasta myös konkreettisesti. Eipä tähän varmaan muuta tarvittaisi lisäksi kuin aikaa ja rahaa. Tai edes jompaa kumpaa.

Kohta täytyy laittaa kaupan täti -vaihde päälle, ja lähteä pitämään herttaselle muuttomyyntiä. Siinä on minulle tarjolla yksi hyvä luovuuden toteutuspaikka, ja sisustuspuodin suhteen noita ideoita myös riittää vieä pitkälle eteenpäinkin. Ideariiheily kaipaa tietysti seurakseen myös ehtaa arkista aherrusta ja pienten askelten kautta vision ja oman polun toteuttamiseta.

Muistatko haaveilla?

8 kommenttia:

 1. Mulla se haaveilu vaan sattuu jäämään siihen haaveiluun - koskaan en saa ideoitani oikeasti toteutettua sillä aika ei vaan riitä. Ja kun aika riittää, kiinnostus on jo muualla. Menen sellaisella asenteella, että kaikkea ei tarvitse saada heti nyt, vaan voin odottaa hetken ja alkaa sitten kunnolla ajamaan rakastamiani asioita etiäppäin :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia, että haaveilulle(kin) on aikaa. Ehkä se toteutuspuoli tulee sitten joskus ihan luonnostaan, kun on sen aika.

   Mulla oli esimerkiksi herttanen ajatuksissa jo monia, monia vuosia sitten, mutta nyt vihdoin aika oli otollinen laittaa haaveet ja ajatukset täytäntöön :)

   Poista
 2. Voi kyllä muistetaan haaveilla täälläkin, syksy on oikein energistä aikaa kesähaahuilun jälkeen. Listalla odottaa senkin seitsemän eri projektia :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukkuja haaveiluille ja tietysti myös kesähaahuiluille ja kaikelle muullekin luovalle kellunnalle ja akkujen lataamiselle :) Sitten vaan ainakin muutaman eri projektin kimppuun uudella energialla!

   Poista
 3. Voi miten paljon minullakin on haaveita, mutta suurin osa niistä tosiaan tarvitsisi toteutuakseen sitä aikaa ja rahaa :D
  Jatketaan siis haaveilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ja raha ovat yleensä se rajallinen resurssi. Haaveilu on onneksi aika edullista :)

   Poista
 4. Kauniin värisiä ruusuja kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ruusuissa oli kiva liukuväri / sävy. Ilta-aurinko vielä korosti ruusujen omaa väriä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...