.

16.9.2014

Kohta on aihetta juhlaanTuhannen postauksen raja lähestyy blogissani. Muutama juttu on tullut siis jaettua täältä Koti kolmelle -blogin "toimituksen" kautta. Mietinkin tässä parhaillaan pientä juhlaviikkoa täyden tonnin kunniaksi. Tämä postaus on numero 997, joten minulla on vielä pari postausta aikaa miettiä, että millä tavalla juhlinta lähtee käyntiin.

Samalla kun auringonkukat kukkivat syksyn merkeissä, on tullut taas aika pienille muutoksille. Lokakuun aikana sisustuspuotini herttanen muuttaa, ja tuohon touhuun on tulossa jälleen uusia ulottovuuksia. Pieniä projekteja on siis jälleen edessä, ja tuloksia pääsen toivon mukaan esittelemään lokakuun lopppupuolella.

Kuvien auringonkukat on kuvattu loviisalaisessa Tuhannen tuskan kahvilassa, jota suosittelen lämpimästi. Syyskuussa kahvila on vielä avoinna joka päivä kello 10 - 18, ja lokakuulta kahvila siirtyy hieman harvempaan tahtiin ollen avoinna perjantai - sunnuntai välillä. Loviisa kannattaa muutenkin ottaa vaikka päiväkohteeksi - eikös juu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...