.

14.9.2014

Koti kolmelle Habitaressa


Ehdinpä käydä Habitaressa minäkin. Minun suosikkilistalleni nousi jälleen Ahead! -alue, Protoshop sekä Trash Design -osastot. Design from Finland -osastolla oli myös kiintoisaa nähtävää. Löysin sieltä uusia ideoita myös omaan puotiini. Samaisella osastolla oli esillä myös By Johanna Lehtinen tuotemerkin uudet printit, joita tulen tilaamaan myös sisustuskauppaani eli herttaselle. Johannan mietelausekortteja herttaselta jo löytyykin.

Sellaisen ilahduttavan yksityiskohdan myös havaitsin, että aiempien vuosien Protoshop-tuotteita näkyi myös jo muilla osastoilla, eli ne olivat päässet tuotantoon ja yleisesti saataville jälleenmyyjille. Hienoa!

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja olet bongannut. Minkä valmistajan ovat nuo söpöt pienet maljakot? Entä nuo teilineet, missä on pieni hylly ympyrän keskellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hyllyköt olivat Protoshop-osastolla, joten ne eivät vielä ole tuotannossa. Protoshopissa on yleensä tuotteita, jotka herättävät minun mielenkiintoni. Toivottavasti taas useampi noista proto-tuotteista pääsee myös tuotantoon ja jakeluun.

   Kyseisen Lempi-hyllyn on siis suunnitellut Anni Pitkäjärvi.

   Tarkoitat noita pikku maljakoita, jotka löytyvät myös Proto-osastolta? Ne ovat "Family" nimisiä maljakoita suunnittelijanaan Minjia Wang.

   Ekan kuvan maljakot olen muuten myös bongannut ensimmäisen kerran Protoshop-osastolta. Nyt ne olivat Finnish Design Yearbook -poimintoina esillä. Suunnittelija Maija Puoskari yhdessä Tuukka Tujulan kanssa.

   Kiinnostavia!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...