.

3.6.2015

Inspiroitumassa: Elloksen syksy / talvi '15

Kävin tänään inspiroitumassa Elloksen tulevan syksy / talvi -malliston merkeissä. Aamuiseen tilaisuuteen oli koottu esille tyylikkäitä paloja syksyn muotituulahdusten parista. Se kiinnostavin osuus oli minulle kuitenkin tulevan syksyn sisustuskuulumiset, ja niitä pääsin kurkkaamaan muutaman esimerkki stailauksen ja tuotepoiminnan parista.

Trendikäs sisustaja luottaa ensi syksynäkin vihreän ja sinisen sävyihin. Myös harmaan eri sävyt sekä suosittu mustavalkoisuus ovat varma valinta niin trenditietoisen kuin klassisemmallakin otteella sisustavan henkilön kotiin. Matot jatkavat hieman paimentolaistyylisellä tai vaihtoehtoisesti graafisella linjalla. Vaikutteita graafiseen mustavalkoisuuteen tuovat kansallisromanttiset kuvioinnit, jotka on kuitenkin päivitetty edustamaan tätä päivää. Kuviona palmikko on edelleen nousussa, ja metallisävyistä näemme syksylläkin kultaa sekä "poltettua" kuparia.

Elloksen sisustusosasto on ottanut muutaman viime kauden aikana huimia harppauksia kohti sisustustrendien kärkeä. Värisävyjen kanssa ollaan ihan ytimessä ja valikoimaan on tuotu koko ajan lisää kattavuutta. Valikoima kokonaisuudessaan tarjoaa edelleen ne tutut ja turvalliset lakanat ja verhot, joita moni postimyynnin perinteinen asiakas on tottunut Ellokselta tilaamaan. Perinteinen katalogi ja nettikauppa yhdessä pystyvät kuitenkin vastaamaan myös vaativamman ja sisustusmuodin tuntevan asiakkaan vaatimuksiin. Tarjolla on tapetteja, piensisustustuotteita, tekstiilejä ja huonekaluja, jotka ottavat vahvasti vaikutteita aina yhtä toimivasta tanskalaisesta ja ruotsalaisesta sisustustyylistä.

Ohessa on muutama tunnelmakuva aamupäivän tilaisuudesta, joka tarjosi sisustustrendien bongailun lisäksi mainion tilaisuuden tavata muitakin bloggaajia sekä median edustajia.

3 kommenttia:

 1. Tilasin ellokselta pikku pöydän olkkariin, ja siihen olen ollut tyytyväinen. Nyt vasta jotenkin osaan ajatella ellosta sisustajan ostopaikkana. Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nettikaupoissa ja katalogeissa on laadukkaat tunnelma- sekä tuotekuvat. Näissä myös Ellos on petrannut parina viime sesonkina hurjasti. Itse pidän myös netistä tilaamista aika helppona ja turvallisena tapana. Mahdollinen palauttaminen vain vaatii hieman viitseliäisyyttä, mutta sehän on vain tilaajasta itsestään kiinni.

   Kiitos! :)

   Poista
  2. *on laadukkaat tunnelma- sekä tuotekuvat tärkeitä

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...