.

29.6.2015

Ilse Crawford & IKEA = LoveElokuussa IKEA tavarataloihin lanseerataan Ilse Crawfordin suunnittelemia Sinnerlig-malliston tuotteita. Ilsen kädenjälki on tuotesarjassa selkeästi läsnä. Mallisto tuo samalla myös korkin sisustusmateriaalina vahvasti takaisin (jos se ei sitä jo ollutkin). Muutenkin Sinnerlig-mallistossa korostuvat luonnonmateriaalit sekä ihmisläheinen suunnittelu.

Tarjolle tulee kaiken kaikkiaan noin 30 erilaista uutuus tuotetta. Tälläisessä yhtestyöprojektissa on kuluttajan kannalta se hyvä puoli, että erittäin trendikäs design tulee kohtuullisen hintaisena tarjolle myös suurelle yleisölle.

Ilse Crawford toteaa itse Sinnerlig-tuotteiden suunnitteluprosessista: "On todella tärkeää, että tuotteissa näkyvät ihmisille tyypilliset piirteet, kuten lämpö, hyvinvointi ja välittäminen. Saattaa kuulostaa hempeilyltä, mutta todellisuudessa tavoitteen toteutuminen vaati jämptiyttä ja tiukkoja keskusteluja".

Lopputuloksena Sinnerlig-tuotteet tarjoavat ratkaisuja niin työpisteelle, keittiöön kuin rentoutumiseenkin. Värimaailmansa puolesta tuotteet ovat erittäin ajankohtaisia. Joukossa on tummia sävyjä, vihreää sekä luonnonvärisiä tuotteita.

Elokuuta odotellessa!

Kuvamateriaali © IKEA 
7 kommenttia:

 1. The carafes are great!

  Have a great start of the week :)
  beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm already waiting for August and these new Sinnerlig collection arrivals. Wow! :)

   Poista
  2. ... and you too Beauty Follower - have a great week!

   Poista
 2. Kylläpä näyttää herkuilta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hullumpia ollenkaan :) Linjakasta, sanoisin!

   Poista
 3. Ompa tyylikkäitä. Näitä taatusti kotiutuu meidän kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itse mietin tuollaista matalaa korkkikantista kukkapöytää / penkkiä meille olkkariin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...