.

21.6.2015

Kimput ojasta, tuoksut kynttilöistäParin päivän kotoilu on tehnyt terää. Pienesti olen jaksanut myös siivoilla nurkkia. Tämä juhannushenkinen aktiviteetti on ilmeisesti ilmestynyt monen muunkin ohjelmaan, säät kun ovat näitä kunnostautumisia suosineet. Tänään ajattelin vielä tasapuolisesti vetelehtiä ja säiden salliessa käydä ajelemassa nurmikkoa ja kuopimassa istutuslaatikoilla. Jos aamuinen sumu muuttuu poutapäivän sijaan sateeksi, niin korkkaan vielä yhden kesäpokkarin ja laitan tuoksukynttilän palamaan. Sen verran nokkaa on näytettävä ulkona, että koira pääsee lenkkeilemään ja pellon laidasta voi riipaista vähän uutta rehua maljakkoon. Kauniit niittykukat varisevat melko nopeaan, mutta onneksi tuoretta tavaraa on runsaasti tarjolla.

Joko aloitte lomille? Minulla on töitä jäljellä vielä kaksi viikkoa. Sen jälkeen ykkös hommat menee paussille kolmeksi viikoksi, mutta herttaset touhut jatkuvat tietysti päivittäin.

Rentoa sunnuntaita!

Muun muassa kuvassa näkyvä House Doctorin maljakko ja Skandinavisk tuoksukynttilät sekä muut kynttilätuotteet löydät tietysti herttasen valikoimista.

4 kommenttia:

 1. Vielä viikko pitäisi jaksaa töitä tehdä ja sitten saakin hetken vain olla :)
  .ukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin loma jo ihan pienen rutistuksen päässä. Tsemppiä vielä viimeiseen duuniviikkoon ennen huilia!

   Poista
 2. Meillä koko perheen yhteinen loma alkaa muutaman viikon päästä. Kivaa päästä tekemään kaikkea pientä ja mukavaa koko perheen voimin. Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvälle! Mulla on samanlaisia suunnitelmia meidän loman varalle. Pääasia, että saa "olla". Jos hyvin käy niin lähdemme pienille retkille Suomessa ja ehkäpä Virossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...