.

23.6.2015

Olohuoneen Olle & kumppanitIkeassa on ollut jo hyvän aikaan myynnissä Olle Eksellin kuvituksiin perustuvia tuotteita. Meillä on uutena sohvatyynynä Eksellin lintukuvioinen tyyny, ja se on todella kiva. Lintujuttuja meillä on myös eteisessä vanhassa Olle Eksellin kuvittamassa lintu-julisteessa. Kyseinen juliste on pohjaväriltään vihreä, mutta nämä Ikean Eksell-tuotteet ovat erittäin linjakkaasti mustavalkoisia. Osassa tuotteissa on tehostevärinä myös vihreää sekä oranssia. Ihan Ollen värejä kaikki!

Ikeassa käydessä unohdin katsastaa, josko Eksellin designiin perustuvia tarjottimia olisi ollut vielä jäljellä. Ehkäpä näitä Önskedröm-tuotteita saa vielä hetkisen aikaa ja ehdin käydä ostamassa mielle pari niitä tarjottimiakin. Toivotaan!

Muuten olohuoneessamme valitsee hallittu (normaali) sekasotku koiran karvoilla maustettuna. Koira ei onneksi luovuta enää tuuheaa aluskarvaansa, mutta kyllä olohuoneen nurkka, joka on myös koiran suosikki paikka, sen pahimman lastin hiekkaa, karvaa ja sekalaisia koiran leluja saa kantaakseen. Onneksi kukkakimpulla ja imuroinnilla kodin saa lavastettua aika nopeasti hieman siistimmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...