.

19.6.2015

Syömisiä

On se kumma, kun  joka päivä pitää syödä. Ja kun pitää syödä, niin sen murkinan täytyy olla hyvää. Hyvä ei ole vaikeaa, eikä kallista. Ihan sellaista tavallista ja arkistakin, mutta mielellään kauden raaka-aineista. Kesäaikaanhan tuo ei ole temppu eikä mikään. Talvella saa sitten keplotella enemmän ja tukeutua tuontitavaraan.

Muistetaan siis nauttia! Välillä pikaruokaa on eilisen päivän perunat ja pala lohta, joista syntyy joku salaatin tapainen. Naapurista kun saa nipun raparperia, niin se on puolestaan piirakan paikka. Tuhti raparperipiirakka syntyi muuten tällä ohjeella. Piirakasta tuli hyvä, mutta mietin jälkikäteen josko hieman vähemmälläkin maitotuotteiden määrällä olisi pärjännyt. Ohjeessa oli nimittäin piimää, maitorahkaa sekä kermaviiliä. Yksittäinen piirakan palakin oli tosi painavaa tavaraa.

Kirsikoita, mansikoita ja muitakin marjoja saadaan pikku hiljaa. Jopa meidän oman pihamme pensaat ja puut näyttävät tuottavan ensi kertaa vähän reilummin satoa. Kasvihuoneessa meillä on paria eri tomaattia ja chiliä, joten ryytimaan lisäksi meillä on kohta myös kelpoja salaattitarpeita.4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...