.

5.6.2015

Liian hidas postaamaan

Toisinaan sitä on vaan liian hidas postailemaan. Kuvia tulee kyllä jonkin verran otettua, mutta jos niitä ei heti muista tai ehdi julkaista blogissa, niin niiden ajankohtaisuus kärsii ja itsekin kyllästyy jo aiheeseen. Näin käy varsinkin kiireisimpinä aikoina, jolloin viikot vain hupsahtelevat eteenpäin.

Ajankohtaisuus on kuuma peruna varsinkin tiettyjen kalenteriin kiinnitettyjen juhlapäivien suhteen sekä tietysti näin alkukesästä myös luonnon, pihan ja puutarhan edistysaskeleet hyppivät nopeammin eteenpäin kuin bloggaajan julkaisut.

Laitanpa siis omaksi ilokseni muutaman ajan jalkoihin jääneen otoksen muutamalta viime viikoilta. Kuvissa on tietysti ihasteltu luonnon heräämistä kotinurkilla sekä piipahdettu pienellä virkistysmatkalla Tukholmassa. Jostain syystä päädyin ottamaan vain tietynlaisia kontrastikuvia Tukholman puolella. Ja suurimmaksi osaksi kamera oli laukussa. Instagramiin päätyi perinteisesti joitakin syötäviä otoksia.

PS. Tukholman Hötorgetilla sitä taas mietin - miksi Suomessa ei ole runsasta (ja edullista) leikkokukkatarjontaa? Hötorgetin pionimereen olisi voinut sukeltaa. 


4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne, ei aina kerkeä heti postata kun on kuvat ottanut. Mutta toimii nuo kuvat vaikka hieman myöhemminkin julkaistessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuskuvat toimii kivasti vaikka pari viikkoakin myöhässä, ei se niin tarkkaa ole :) Mutta nuo koivujen kauniit pienet hiirenkorvat kasvavat huimaa vauhtia, ja siinä tuntuu se ajankohtaisuus olevan kova sana.

   Poista
 2. Ihania kuvia olet napsinut <3
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Hyvää viikonloppua! Täällä Loviisassa vaikuttaa melkoisen kesäiselle tänään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...