.

18.6.2015

Valohoitoa nyt jostain!

Vitsailtiin tuossa juuri pari päivää sitten, että "muistatko joskus aikoinaan kun ei tuullut koko ajan". Aikamoista puhuria on ollut tarjolla päivästä toiseen varsinkin ihan tässä merenrannan tuntumassa. Kovasti sitä jo tietysti kaipaa myös aurinkoisia päiviä, valoa ja lämpöä. Pihahommatkin ovat normaalia enemmän vaiheessa, ja odottavat lämpimien säiden lisäksi suuren luokan motivaatiota. Sitä odotellessa!

Minulla on kasvihuoneen puolella vielä muutama kesäkurpitsan, keltakurpitsan ja valkosipulin taimi. Haluaisin kyllä ne jo melko pikaisesti pihan puolelle istutuslaatikoihin. Pärjäisivätköhän ne jo aidosti pihamaalla? Viime vuonna kesäkurpitsojen istuttamisen jälkeen tuli muuten reippaasti rakeita ja vähän räntää. Taisi se kesäkuu olla viime vuonnakin vähän heikonlainen noin niinkuin kesäisten säiden puolesta.

Postauksen kuvat otin jokunen päivä sitten, joten on sitä valoakin todistettavasti nähty meidän tontillamme. Ajattelin myös kunnostautua juhannukseksi ja sisustella myös ulkotiloja kesähetkiä varten, mutta kaikki tuo on edelleen tekemättä. Ihanan ison hyttysverkon viritän kuitenkin ulkosohvan päälle heti kun säät sen sallivat. Sitten köllähdän sohvalle ja tiirailen maisemia harson takaa ja lasken ohi lipuvia pilviä.

Toivotan kaikille rentoja (ja kesäisiä) juhannuksen pyhiä. Itse en ole miettinyt vielä juhannuksen ohjelmaa, joten aika rauhallista kuviota taitaa olla luvassa. Se(kin) on tosi jees.
6 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa juhannusta teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!
  Valkosipuli pärjää kyllä ulkona, sehän on monivuotinen.
  On ollut kyllä uskomattoman viileitä ilmoja, -jos on aurinko paistanut niin tuuli on ollut kova.
  Oikein mukavaa keskikesän juhlaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin että näistä maahanlaittoa odottavista valkosipulin taimista ei hirveästi kerrottavaa ehdi kasvaakaan vielä tänä vuonna.

   Hyvää juhannusta! :)

   Poista
 3. Minulla kuoli kesäkurpitsat kun siirsin ulos, olisi pitänyt vielä odottaa! Täytyy hakea uusia taimitarhasta! Ihanaa jussia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olen tosiaan vähän arastellut noiden kurpitsojen kanssa kun viime kesänä tuli rakeita tuoreeltaan istutettujen toimien päällä. Ehkä jo kohta kuitenkin uskaltaa :)

   Hyvää juhannusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...