.

4.9.2012

Oikea koti (äänestä!)Ikealla on menossa oikea koti -kampanja, johon kuka tahansa voi ilmoittaa oman kotinsa mukaan. Minäkin ilmoitin meidän kodin, ja voit käydä äänestämässä meitä seuraavaksi kohteeksi, jossa kuvataan Ikean mainos. Kilpailun voittaja saa myös 1000 euron lahjakortin Ikeaan. Jepulis, se olisi tosi jees.

Klik klik.

Nyt syksyn tullen on tullut taas aika kiittää lukijoita arvonnan merkeissä. Siitä kuitenkin tuonnenpana lisää. Tervetuloa siis uudet lukijat, ja kiitokset kaikille postauksia kommentoinneille. Sähköpostiini olen muuten saanut jokusen kommentin liittyen nyt käynnissä olevaan Gloria Blog Awards 2012 -äänestykseen. Muutama lukija olisi halunnut äänestää kolmen kotia sarjassa lukijoiden suosikkisisustusblogit, mutta vapaan tekstikentän äänestys ei ollut toiminut kunnolla. Nyt tuo äänestys on ilmeisesti saatu toimimaan. Äänestykseen on nimetty mukaan liuta ihania sisustusblogeja, ja halutessa voi äänestää myös jotain muutakin blogia. Minäkin klikkaan tästä kohta itseni äänestämään omia suosikkejani eri palkintokategorioissa (ruoka / sisustus). Kiva, että blogeja on alettu huomioimaan enemmän myös yhtenä vaikuttajaryhmänä.

4 kommenttia:

 1. Uusi lukija täälläkin, ja kävin myös äänestämässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Tuisku, ja nähdään taas! :)

   Poista
 2. Kävin äänestämässä ja toivon sulle voittoa :)

  Keittiösi ottaisin ihan koska vaan, siitä tykkään kovasti paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Keittiö on osoittautunut toimivaksi, joten viihdyn hyvin siinä itsekin. Smegin jääkaappia vielä odottelen saapuvaksi (en ole tosin sitä vielä ostanutkaan...)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...