4.7.2013

Britan pikku sisko

Lueskelin kampaajalla Glorian Ruoka&Viini lehtiä. Voi taivas muuten miten ihania kuvia kyseissä lehdessä onkaan! Lehden sivuilta löytyi myös kesäinen kakkuohje, jossa inspiroidutaan perinteisestä (ja nyt taas niin muodikkaasta) tiikerikakusta. Kakun kohokohta on tietysti mansikat, joita ladotaan kakun päälle runsaasti.

Itse inspiroiduin ruokalehden kakkukuvasta, mutta toteutin mansikkakakun kotonamme perinteisellä menetelmällä, eli "mitä kaapista löytyy" tyylillä. Lopputuloksessa on kaksi kerrosta valmista kakkupohjaa, paksua vaniljakastiketta, vispikermaa (laktoositon), hieman vedellä ohennettua mansikkahilloa kakkupohjan kostukkeena, tietysti runsaasti mansikoita ja pienenä viittauksena Brita-kakkuun pienoisia marenkikoristeita. Marenkirakeet ja tähtikoristeet ovat Miss Etoilen Cake Deko -tuotteita, joita saa ainakin Moko Marketista.

Liekö sitten mansikkakakulla osuutta asiaan, mutta illalla sain super äiti -tunnustuksen. Lapsi tosin arvosti myös iltauinnille lähtöä ulkomaalauspäivän päätteeksi.
8 kommenttia:

 1. Nammm mikä kakku...:)
  Ihana tunnustus äidille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikoita tulee nyt nautittua vaikka milla tavalla. Tälläinen kakku oli kyllä juhlava tapaus :)

   Kyllä tuo tunnustus lämmitti mieltä suuresti. Edelleen kyllä huvittaa kortissa ollut teksti "jos pääsee ilman että auto likaantuu". Joskus nuo lapset tosiaan kuuntelevat lausuntoja sanatarkasti :) (mulla oli siis maaliset kädet, joilla ei voinut lähteä suoraan auton rattiin)

   Poista
 2. Voi mikä ihana teksti!!!

  VastaaPoista
 3. ihana kakku ja superäiti-tunnus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan :)

   Kakku tuli jo kadotettua parempiin suihin, mutta tunnustus on nyt seinällä työpisteeni yhteydessä. Täytyy sitä sitten katsella siinä(kin) vaiheessa, kun tunnustukset ovat hetkellisesti vähissä :)

   Poista
 4. Ihanat ♥ Ja mikä parasta, kaikki tulivat onnellisiksi!

  Mukavaa viikonloppua! Vieläkö sun maalausprojekti jatkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, joskushan se ilahduttaminen on pienestä kiinni. Kun aina muistaisi tsempata noiden pienien hetkien / juttujen eteen :)

   Jatkuu, jatkuu. Maalattavana on ikkunan ja ovien reunapuut, nurkkalaudat, terassien kaiteet ja pergola. Sen lisäksi vielä ulkovarasto kokonaan. Niska on kärähtänyt, mutta pitää pukea jotain peittävempää ja jatkaa touhuja.

   Samoin sinne - mukavaa viikonloppua! Tanskasta toipuessa?! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...