.

18.7.2013

Kuparinen

Kuparinen tuikkukippo löytyi pari päivää sitten kirppikseltä. Kynttilän alunen on yhtäaikaa sekä pelkistetty että hieman Aladdin-tyylinen. Vaikka kuparin sävy ei ole meidän kodissamme juurikaan valtaamassa alaa, niin muutama tälläinen (nyt niin muodikas) kuparituote sopii kyllä mukaan siinä missä muutkin kirppislöydöt.

Minulla on itse asiassa ollut jo pari kuukautta kuparin väristä maalia jemmassa, sillä minulla on yksi pieni tuunausidea mielessä. Ehkä nyt voisin kyseisen idean toteuttaa, niin saisi kynttiläkippo sitten toisen kuparisen esineen kaveriksi. Kaksin aina kaunihimpi.

10 kommenttia:

 1. Heh, luin että kuparinen tiukkapipo... Nätti löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, talosta löytyy kyllä yksi tiukkapipo, mutta hän ei ole kuparinen :)

   Poista
 2. Ai on kupari muodissa...juuri vein varastoon ruokahuoneesta kuparijuttuja...no en olekkaan muodikas...:))
  Ihana tuo lehtipino...kysymys sinulle: Mitä teet, kun haluat lukea toiseksi alimmaista lehteä, tuosta pinosta...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupari tuntuu olevan kovasti nousussa noissa sisustustuotteissa ja valaisimissa. Välillä onkin muuten kiva laittaa joitakin tavaroita varastoon / piiloon, ja löytää ne sitten myöhemmin uudestaan :)

   Mä olen varmaan jotenkin sisustuslehtiriippuvainen, kun noita lehtiä en raaski laittaa pois. Jos haluaisin lukea alimpia, niin tulisi sitten samalla järjestettyä koko pino :D

   Poista
 3. Oi miten makee kynttilänjalka! Miksi mulle ei ikinä osu eteen tälläisiä kivoja kirppislöytöjä...?! Yleensä mun löydöt kuuluu paremmin sinne p*ajat kirppislöydöt -blogiin. ;D Eilenkin vastaan osui monta josta ajattelin, että nyt kyllä pitäis napata kuva ja postittaa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun on nyt kiva kehuskella kirppislöydöillä, kun niin harvoin tulee vastaan jotain kivaa :) Itsekin hämmästelen heitä, jotka tuntuvat löytävät usein jotain mahtavaa kirpputorilta. Toisaalta tiedän kyllä, että jos on valmis maksamaan tavaroista mitä vaan, niin alkaahan niitä sitten löytymäänkin.

   Poista
 4. Kaunis kynttilänjalka! Onko tuo lehtipino tuolla taustalla, varmaankin löytyisi jostakin vanhemmasta postauksesta, mutta täällä uudehko lukija kyselee? :) Näyttää hauskalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilänjalka on aika passelin näköinen tänne meille - tykkään siitä itsekin!

   Kyllä vaan, sisustuslehtiähän siinä pinossa on "muutama" :) Olen ajatellut, että voisin asetella lehdet myös matalammaksi tasoksi, vaikka niin että lehtien päälle tulisi vanha lankku... muuntuva sisustuselementti siis (ja mikä parasta, lukemista löytyy läheltä)

   Poista
 5. Tosi hyvin käy tuo kynttilänjalka sisustukseen, jotenkin tuo tuohon tilaan sitä jotakin. Vielä kun ittekin tekis noin hyviä kirppislöytöjä joskus ;)

  - hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran se kävi tuuri minullakin kirppisten ihmeellisessä maailmassa :) Kupari on sen verran näyttävä matsku, että itse tykkään laittaa tuollaista kiiltävää tavaraa aika hillitysti esille.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...