9.7.2013

JuomingitTykkäättekö avohyllyistä? Minusta avohylly on keittiössä kätevä siitäkin huolimatta, että pöly lasketutuu, ja pikku hiljaa hyllylle kerääntyy turhankin sekalainen sakki tavaraa. Välillä hylly vaatii pienen ryhtiliikkeen, ja sitten taas keittiön yleisilme on selkeämpi. Juuri nyt keittiön ylähyllyllä vallitsee erittäin rento lomalaisen ote. Sitä mukaan kun kaupoilla on käyty, lisää tavaraa on vain tungettu hyllylle. Ehkäpä nuo juomingit tuosta kuitenkin pikku hiljaa kaatuvat laseihin, ja pääsevät kesäpäivien tarjottaviksi.

10 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon avohyllyistä, mutta yhtään ei keittiössä ole...tai no sellainen pieni hylly löytyy, mutta siihen ei paljon mahdu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut edellisessä kodissa avohyllyjä, mutta jonkin verran pidin esim. muroja sun muita esillä keittiön senkin päällä.

   Sisustuslehdissä on kivoja avohyllyratkaisuja, mutta pölyn pyyhkimistähän se sitten tietää, jos suurin piirtein kaikki romut on esillä.

   Poista
 2. Kyllä, ehdoton avohylly ihminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pointseja avohyllyille siis! Ja pysyy siistinä ilman suurempia ponnisteluja?!

   Poista
 3. Avohyllyistä tykkään minäkin, mutta laiskana pölyjen pyyhkijänä laitettiin keittiöön vain yksi avonainen kulmahylly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla joo noiden siivoilujuttujen osalta. Meillä on kaksi hyllyä päällekkäin ja se suurin piirtein riittää. Lisäksi joitain romua on esillä tasoilla ja sen ainoan yläkaapin päällä.

   Poista
 4. Mie puolestani oon avohyllyvastainen. Meillä on keittiössä kaksin kappalein avohyllyjä, mutta jos päätös olisi miun käsissä, vaihtuisi ne kaappeihin alta aikayksikön! Osasyy tähän hyllyvihaan lienee krooninen siivouslaiskuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä avohyllyn alemmalla tasolla on joka päivä käytössä olevia kippoja, kuppoja ja ruoka-aineita, joten siihen ei paljoa pölyt ehdi pudota. Tuo ylähylly on sitten toinen juttu :)

   Vitriiniovellinen kaappi olisi muuten sellainen sopu-ratkaisu, jos haluaa laitella tiettyjä astioita nätisti esille. Ovet suojaavat kuitenkin pahimmilta pölylaskeumilta.

   Poista
 5. Mitä sitä kauniita asioita kaappiin katseilta piiloon työntämään. Avohylly on jees :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun haluaa päivittää keittiön tunnelmaa, niin vaihtaa avohyllyllä olevat astiat toisenlaisiin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...