.

16.7.2013

Maljakko

Koukkasimme tänään kirppiksen kautta kotiin. Yllättäin kirppiskäynti olikin tuloksekas, sillä myyntipöydiltä löytyi monta hauskaa tuotetta meidän kotiamme kaunistamaan. Lähinnä hankinnat sijoittuivat väriakselille vihreä-ruskea. Yksi kuparinvärinen tuikkukippo löytyi myös tulevia hämyisiä kesäiltoja silmällä pitäen.

Olen rakennellut kukkapenkkiä takapihallemme. Etupihan (ylimääräinen) kivikasa on pikku hiljaa siirtynyt kukkapenkin reunamiksi. Kivi kerrallaan projekti etenee, ja tänään pääsin jo kaatamaan multapusseja uuteen penkkiin. Kaupunkireissulta tuli mukaan myös muutama uusi kasvi istutettavaksi pihamaalle. Pari erilaista hortensialajiketta pääsi nyt kokeilemaan onneaan meidän puutarhassa.

Vaaleanpunainen hortensiapuska oli hieman venähtänyttä sorttia, ja oksat viistivät istutuksen jälkeen maassa. Käytin siis tilaisuuteni hyväkseni, ja napsin kauniita hortensian kukintoja maljakoihin. Juuri kirppikseltä löytynyt vihreä maljakko pääsi samantien testiajoon hortensian oksien kanssa.





































4 kommenttia:

 1. Voi mikä maljakko! Mulla ei oo koskaan sopivaa maljakkoa kun saan kukkia :/ Kävin etsimässä paristakin puutarhamyymälästä puksipuuta tänään etuterassille, mutta kaksi kuivaa käppyrää oli enää jäljellä. Syyskukkia kuulemma tulossa jo myyntiin! Ja heinäkuu vasta puolivälissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut lievää hamstrausta liittyen kirppiksiltä löytyviin maljakoihin. Nyt tuntuu, että kaiken väristä ja mallista maljakkoa alkaa löytymään kotoa :)

   Iiik, syksy! Juuri ihmettelin kalenterista, että ensi viikko on mun vimppa loma viikko. Nyyh.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin tykkään! Vihreä sävy on aika kiva!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...