.

2.11.2010

Sisustusunelmia ja jyrsijöitä

Taloprojektin myötä on sisustus kärpänen puraissut myös tyttäriä. Tällä hetkellä neidit jakavat huoneen keskenään, mutta tulevaan kotiin on tulossa huoneet kumpaisellekin. Tyttöset ovat keränneet innokkaasti kokoelman maalifirmojen värilastuja, ja suosikki vaihtoehdot tuntuvat jo löytyneen. Puheissa on ollut, että huoneeseen voi halutessaan valita jonkun tehoste värin, jonka lisäksi ainakin osa seinäpinnoista saisi olla jotain rauhallisempaa.
On tullut luvattua myös vähän jotain muuta. Kaneja, hamstereita, marsuja, rottia, hiiriä. Näitä kaikkia on vuosien saatossa pyydetty ja anottu. Toki myös kissoja ja koiria. Jyrsijöiden suhteen olen turvautunut vakio vastaukseen. "Ehkä sitten kun sinulla on oma huone, ja huolehdit lemmikistäsi omatoimisesti." Nyt kun nuo huoneet ovat luvassa, niin hihkuntaa on riittänyt. "Sä lupasit!" Ryhmä omatoimiset on jo myös aloittanut säästämisen, jotta häkkien ja muiden tarvikkeiden ostoon on rahaa siinä vaiheessa kun oma huone on totta.

Ehkä tässä loppujen lopuksi päädytään tilanteeseen "Koti 3:lle + muutama harmiton tulokas"

7 kommenttia:

 1. Meidän rakennus projektimme aikana meille tuli yksi kissa lisää kun tuli luvattua, että sitten kun on se uusi koti :)Nyt on Väinö ja Miisu eikä vielä edes olla uudessa kodissa.

  VastaaPoista
 2. Eikö teillä siellä muka ole jo nyt jyrsijöitä? Vintillä ainakin oli rottamyrkkyä -sitä joka on laissa kielletty jo vuosikymmeniä sitten:P

  VastaaPoista
 3. Täysikuun rakentaja: Teillä on jo lupauksia laitettu sitten täytäntöön! Meillä koitetaan vielä sinnitellä siihen, että se talokin olisi olemassa.

  Leena: Hämmästyttävää kyllä, kartanolla ei ole ollut ensimmäistäkään (ei toivottua) hiirtä taikka muutakaan jyrsijää sisätiloissa. Tiedä sitten pitääkö naapurin Gustav huolta tuosta kannan harventamisesta.

  Toim.huom. Gustav on kissa.

  VastaaPoista
 4. Mitä värejä lapset valitsivat omiin huoneisiin? Meillä prinsessa haluaa kaiken pinkissä. Ihmettelen vaan että minkä ikäisenä pinkki alkaa kyllästyttää, vaikka kelpaa se äidillekkin.

  T. Tintti

  VastaaPoista
 5. Hei Tintti,

  esikoinen suunnittelee jotain lila/violetti tyylistä huonetta. On kyllä katsellut myös niitä rauhallisempiakin värilastuja. Myös musta vilahteli seinäväreissä, mutta se taisi jäädä pois.

  Pikku sisko pitää punaisen sävyistä, myös vaaleanpunaisesta. Taitaa myös mielellään ottaa vielä ehdotuksia vastaan sisustusvärien suhteen.

  Ei kait pinkillä ole ikärajaa? : ) Itsekin pidän sitä jossain kohtaan ihan hauskana värinä, vaikka perus punaista on tullut valittua useammin.

  VastaaPoista
 6. Sinulle on haaste blogissani. Olet tämän jo ehkä saanutkin, mutta minua kiinnostais myös kovasti.

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta Johanna! Lueskelin blogistasi sinun vastaukset, ja laitan oman version tänne kunhan ehdin. Oikeastaan aika hauska muistella, sillä näitä ei tule normaali arkivilskeessä muistettua taikka ajateltua.

  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...